IT-Branchens Raceday 2022

Kom med når IT-Branchen endnu engang giver den gas på Danmarks største racerbane.

Slørret billede af træer

Dato & tidspunkt

Lokation

FDM Jyllandsringen i Silkeborg

Kategori

Vi gentager succesen og afholder igen IT-Branchens Raceday!

Kom med IT-Branchen ud på Jyllandsringen, hvor du får en unik mulighed for at lære din bil bedre at kende og kan prøve dens grænser helt af.

IT-Branchen afholder Raceday 2022
Onsdag den 4. maj 2022 på FDM Jyllandsringen i Silkeborg

TILMELD DIG HER


PROGRAM

  • Kl. 11.00 Registrering
  • Kl. 11.30 Velkomst og frokost
  • Kl. 12.15 Fagligt indlæg v/ITB
  • Kl. 13.30 Briefing omkring køreteknik, ideallinjer og banen
  • Kl. 14.15 Klargøring til banen
  • Kl. 14.30 Kørsel på banen med køretekniske øvelser
  • Kl. Løbende konkurrencer i præcisionskørsel/kørsel på tid
  • Kl. 16.00 Fri leg på banen
  • Kl. 17.15 Kaffe og kage samt afslutning på dagen – præmieoverrækkelse
  • Kl. 17.45 tak for i dag


Medbring din egen bil
Har du en bil, du gerne vil udforske og teste din bils formåen på en sikker og intelligent måde, så har du muligheden for det på IT-Branchens dag på FDM Jyllandsringen.

Det eneste, der kræves af dig, er, at du har kørekort, en indregistreret bil, og at du har læst og underskrevet FDM Jyllandsringens reglement og ansvarsfraskrivelse, inden du går i gang.

Du har naturligvis også mulighed for at leje en ægte racerbil af Jyllandsringen, hvis du ikke ønsker at benytte egen bil.

Det praktiske
Du kan komme alene eller glæde et team af dine medarbejdere med en sjov oplevelse sammen. Ligesom sidst kan man køre egen bil og det behøver ikke være en racerbil. Pris pr. deltagende person i 2022 er kr. 995,- ekskl. moms. og inkluderer frokost, køreteknik på bane, landevejskørsel samt ”fri leg” på banen. Det er kun for medlemmer af IT-Branchen.

Der er begrænset antal pladser, da vi gerne vil sikre, at alle får god tid på banen til fri leg, så tilmeld dig allerede nu. 

Har du en bil, du gerne vil udforske og teste din bils formåen på en sikker og intelligent måde, så har du muligheden for det på IT-Branchens dag på FDM Jyllandsringen. Har du ikke har lyst til at komme på banen med din egen bil, så har du mulighed for at leje en VW Scirocco af FDM Jyllandsringen for kr. 8.000,- ekskl. moms.

Da der er lydrestriktioner på Jyllandsringen, er det vigtigt, at du på forhånd oplyser os om, hvilken bil du gerne vil køre rundt i, så vi sikrer, at vi ikke overskrider lydniveauerne for dagen.

Husk at skrive, om du vil køre på banen i egen bil (og i så fald hvilken), eller om du vil leje en racerbil af FDM Jyllandsringen.


Se mere fra tidligere års Raceday her