IT-Branchens Raceday 2021

Kom med når IT-Branchen endnu engang giver den gas på Danmarks største racerbane og hør Insights om LeMans fra Jan Magnussen

Rød Ferrari parkeret udenfor i sommervejr

Dato & tidspunkt

Lokation

FDM Jyllandsringen i Silkeborg

Kategori

Vi gentager succes og afholder igen IT-Branchens Raceday!

Kom med IT-Branchen og AL Finans ud på Jyllandsringen, hvor du får en unik mulighed for at lære din bil bedre at kende og kan prøve dens grænser helt af.

IT-Branchen afholder Raceday 2021:
Torsdag den 30. september kl. 12.00-17.30 på FDM Jyllandsringen i Silkeborg

TILMELD DIG HER


PROGRAM

Jan Magnussen: Insights fra LeMans
Oplæg ved Jan Magnussen, netop hjemvendt fra Lemans.  Hør insights og anekdoter om det teknisk krævende 24-timers løb, og om at skulle konkurrere og samarbejde i fuld fart, med far og søn på job.

Tendenser indenfor firmaleasing
Oplæg ved AL Finans, Morten Tamstrup om tendenser indenfor firmaleasing lige nu.
– Hvad er fordele og opmærksomhedspunkter ved firmaleasing?
– Hvilke biltyper efterspørges pt. særligt af ejere, direktører, sælgere og medarbejdere?
– Hvilke medlemsfordele kan ITB-medlemmer gøre brug af, ved leasing?

Vandvidsbilisme – sådan undgå du din virksomhed lider tab
Oplæg ved Claus Wildfang DAHL Advokatpartnerselskab, om hvordan du bedst sikrer din virksomhed mod at lide tab, hvis uheldet er ude og en firma-leaset bil konfiskeres for vandvidsbilisme

Før du skal på banen (FDM)
– Kort køreteknisk kursus ved Jyllandsringens sikkerheds-instruktur.

Kørsel på anlægget

Frokost og netværk

Kørsel på anlægget

Testkør din næste firmabil:
Gennem dagen kan du testkøre et par af de biler, du kan firmalease med ITB-medlemsfordele gennem AL Finans:
– Prøv en tur i bl.a. Mercedes S350; Mercedes GLE500; Porsche Taycan (el-bil); Porsche Panamera.


Medbring din egen bil
Har du en bil, du gerne vil udforske og teste din bils formåen på en sikker og intelligent måde, så har du muligheden for det på IT-Branchens dag på FDM Jyllandsringen.

Det eneste, der kræves af dig, er, at du har kørekort, en indregistreret bil, og at du har læst og underskrevet FDM Jyllandsringens reglement og ansvarsfraskrivelse, inden du går i gang.

Du har naturligvis også mulighed for at leje en ægte racerbil af Jyllandsringen, hvis du ikke ønsker at benytte egen bil.

Det praktiske
Du kan komme alene eller glæde et team af dine medarbejdere med en sjov oplevelse sammen. Ligesom sidst kan man køre egen bil og det behøver ikke være en racerbil. Pris pr. deltagende person i 2021 er kr. 995,- ekskl. moms. og inkluderer frokost, køreteknik på bane, landevejskørsel samt ”fri leg” på banen. Det er kun for medlemmer af IT-Branchen.

Der er begrænset antal pladser, da vi gerne vil sikre, at alle får god tid på banen til fri leg, så tilmeld dig allerede nu. 

Har du en bil, du gerne vil udforske og teste din bils formåen på en sikker og intelligent måde, så har du muligheden for det på IT-Branchens dag på FDM Jyllandsringen. Har du ikke har lyst til at komme på banen med din egen bil, så har du mulighed for at leje en VW Scirocco af FDM Jyllandsringen for kr. 8.000,- ekskl. moms.

Da der er lydrestriktioner på Jyllandsringen, er det vigtigt, at du på forhånd oplyser os om, hvilken bil du gerne vil køre rundt i, så vi sikrer, at vi ikke overskrider lydniveauerne for dagen.

Husk at skrive, om du vil køre på banen i egen bil (og i så fald hvilken), eller om du vil leje en racerbil af FDM Jyllandsringen.


Se mere fra tidligere års Raceday her