IT-Branchens Raceday 2020

Kom med når IT-Branchen endnu engang giver den gas på Danmarks største racerbane.

Rød Ferrari parkeret udenfor i sommervejr

Dato & tidspunkt

Lokation

FDM Jyllandsringen i Silkeborg

Kategori

Der blev ikke sparet på dækkene eller holdt igen i svingene, da vi i 2019 afholdt Raceday på Jyllandsringen og interesseren var så stor, at vi gentager succes igen i år.

Kom med IT-Branchen ud på Jyllandsringen, hvor du får en unik mulighed for at lære din bil bedre at kende og kan prøve dens grænser helt af.

IT-Branchen afholder Raceday 2020:
Mandag den 21. september kl. 12.00-17.30 på FDM Jyllandsringen i Silkeborg
Tilmeld dig her


Her kan du se hvordan det gik for sig sidste år

Medbring din egen bil
Har du en bil, du gerne vil udforske og teste din bils formåen på en sikker og intelligent måde, så har du muligheden for det på IT-Branchens dag på FDM Jyllandsringen.

Det eneste, der kræves af dig, er, at du har kørekort, en indregistreret bil, og at du har læst og underskrevet FDM Jyllandsringens reglement og ansvarsfraskrivelse, inden du går i gang.

Du har naturligvis også mulighed for at leje en ægte racerbil af Jyllandsringen, hvis du ikke ønsker at benytte egen bil.

Det praktiske
Du kan komme alene eller glæde et team af dine medarbejdere med en sjov oplevelse sammen. Ligesom sidst kan man køre egen bil og det behøver ikke være en racerbil. Pris pr. deltagende person i 2020 er kr. 995,- ekskl. moms. og inkluderer frokost, køreteknik på bane, landevejskørsel samt ”fri leg” på banen.

Der er begrænset antal pladser, da vi gerne vil sikre, at alle får god tid på banen til fri leg, så tilmeld dig allerede nu. 

Har du en bil, du gerne vil udforske og teste din bils formåen på en sikker og intelligent måde, så har du muligheden for det på IT-Branchens dag på FDM Jyllandsringen. Har du ikke har lyst til at komme på banen med din egen bil, så har du mulighed for at leje en VW Scirocco af FDM Jyllandsringen for kr. 8.000,- ekskl. moms.

Da der er lydrestriktioner på Jyllandsringen, er det vigtigt, at du på forhånd oplyser os om, hvilken bil du gerne vil køre rundt i, så vi sikrer, at vi ikke overskrider lydniveauerne for dagen.

Husk at skrive, om du vil køre på banen i egen bil (og i så fald hvilken), eller om du vil leje en racerbil af FDM Jyllandsringen.


Se mere fra sidste års Raceday her