IT-Branchens Lederdøgn

Deltag i lederdøgnet og kom med på en rejse, hvor vi i år vil give dig ny og anderledes inspiration til dit personlige lederskab.

Dato & tidspunkt

Lokation

Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

TORSDAG DEN 21. SEPTEMBER PÅ HINDSGAVL SLOT

Lederdøgn

Som leder har du et ansvar for konstant at holde dig opdateret og være åben overfor ny viden. Deltag i IT-Branchens lederdøgn og kom med på en rejse, hvor vi i år vil give dig ny og anderledes inspiration til dit personlige lederskab.

Vi samler ledere fra både store og små it-virksomheder i hele Danmark og vil til lederdøgnet gribe fat i dét, som vi allesammen tænker som ’usynligt’, men som i virkeligheden skaber meget synlige resultater for din virksomhed.

Bestsellerforfatter og Ph.d. Alex Soojung-Kim Pang fra Stanford University vil bl.a. dele hemmeligheden bag øget produktivitet og kreativitet gennem pauser, fritid og hvile.

Ledelsesrådgiver Mikkel Severin giver os indblik i den kraftfulde emotionelle intelligens (EQ) og dens rolle i at opbygge tillidsfulde relationer og samarbejde i det private og på arbejdspladsen.

Du kommer til at møde nogle af de største navne indenfor deres særlige felt af ledelsesudvikling: blandt andre den internationale foredragsholder, bestsellerforfatter og Ph.d. ved Stanford Universitet Alex Soojung-Kim Pang og en af Danmarks mest efterspurgte ledelsesrådgivere indenfor emotionel intelligens (EQ), Mikkel Severin.

Du får også god tid til at netværke med dine kolleger, til at komme ud i naturen – eller på dansegulvet.

Vi glæder os til at se dig til lederdøgnet 2023 på Hindsgavl Slot.

Praktik og pris: Lederdøgnet er kun for medlemmer af IT-Branchen. Det koster 1250 kr. ekskl. moms at deltage. Derudover koster det 1250 kr. ekskl. moms at overnatte på slottet. Du kan tilvælge overnatningen ved tilmeldingen.

Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du sende en mail til itb@itb.dk senest tirsdag den 19. september 2023. Ved afbud efter denne dato og ved no-show opkræves et gebyr på 1995,- kr. ekskl. moms. Ønsker du ikke at deltage i middagen om aftenen, skal der også meldes afbud til denne senest onsdag den 20. september kl. 12.00. Der opkræves et no-show gebyr på 1000,- kr. ekskl. moms ved udeblivelse til middagen uden afbud.