Fyn: Kontraktstyring i IT-projekter

Få tips og tricks til effektiv og succesfuld styring af IT-projekter

En mand der er ved at underskrive en kontakt

Dato & tidspunkt

Kategori

Hvorfor er det så svært at gennemføre et IT-projekt til tiden, og til den aftalte pris? Svarene på dette spørgsmål er mange. Men set fra IT-advokatens stol, er en afgørende faktor for, at man i det hele taget kommer i en situation, hvor projektet af kunden opfattes som forsinket eller hvor kunden mener, at det er blevet dyrere end aftalt skyldes i langt de fleste tilfælde manglende eller mangelfuld kontraktstyring.

Eller mere konkret, manglende adressering af kundens forhold, manglende konsekvent håndtering af forhold leverandøren i øvrigt ikke er ansvarlig for, og manglende korrekt håndtering af de uundgåelige ændringer til projekteret scope.

Kom og hør specialisternes input om faldgruberne og opmærksomhedspunkterne som IT-leverandør. Du får praktiske og juridiske tips og tricks til effektiv og succesfuld styring af IT-projektet. Der tages udgangspunkt i kendte kontraktbestemmelser fra offentlige kontrakter som fx K01, K02 og K03, men også de udbredte alternativer på markedet til K-kontrakterne.

Vi har erfaring med, at mange IT-leverandører nemt kan optimere deres økonomi ved at følge vores råd om god kontraktstyring.


Onsdag den 10. april 2019, kl. 09.00 – 12.00
Tilmeld dig her

Afholdes hos ComplIT, Hunderupvej 116, 5230 Odense M


På eventen vil der blandt andet blive gennemgået:

  • Introduktion til IT-kontraktstyring 
  • Kontraktstyring bl.a. i tilbudsfasen
  • Grundlæggende aftaleret og principper for forståelse af aftaler
  • Kontraktstyring i projektforløbet
  • Kontraktstyring og bevisbyrder

Læs her hvorfor det er så vigtigt at have styr på kontraktsyringen