Få succes med Contract Management

Hvordan får man ledelsen og andre stakeholdere med på den forandring CM kræver?

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

En af de største udfordringer ift. Contract management (CM), som stort set alle organisationer kæmper med er, at ledelsen har ansat en contract manager til at varetage kontrakterne. Det vil altså sige, at al ansvaret for at styre det kontraktuelle arbejde hviler på den ene person.  

Det er de færreste virksomheder der forstår nødvendigheden i at skabe en kultur omkring Contract Management. Størstedelen af Contract Managers kæmper med at CM rigtigt op at køre, fordi de simpelthen ikke får lov at udrulle og integrere CM ordenligt i virksomheden.

På den måde bliver CM ofte en frakoblet del af virksomheden som lever i skjul, til stor frustration for alle, når der pludselig ikke kan leveres kontraktuelt.

Sagt med andre ord: CM kan ikke bare leve et skjult og halvt liv i nogen organisationer, hvis man vil have værdi ud af sine kontrakter. Men hvordan får man ledelsen og andre relevante stakeholdere med på den forandring?

Det kan du blive klogere på ved at deltage i dette webinar onsdag den 24. juni, kl. 09.00 – 10.30

TILMELD DIG HER
Det er gratis for alle at deltage


PROGRAM
09.00 – 09.05: Velkomst
v/ Bjørn Borre, Direktør, IT-Branchen
09.05 – 09.30: Skab mindst værdi uden Contract Management – en quickguide
v/ Susanne Gren Harstad Contract Manager hos Ledernes hovedorganisation
09.30 – 09.55: Fokus på datadrevet Contract Management
v/ Kim Bruhn-Rasmussen, Partner, Solusi
09.55 – 10.20: Ledelse og implementering af risiko- og kontraktstyring
v/ Jacob Albertsen, Erhvervspsykolog, Ledertid
10.20 – 10.30: Q&A og tak for i dag

OPLÆGSHOLDERNE:

Susanne Gren Harstad  
Susanne Gren Harstad er legal contract manager med tidligere erfaring fra bl.a forsikringsbranchen og forsyningsbranchen, hvor hun har arbejdet med contract management inden for forskellige typer af kontrakter.

Susanne har stort fokus på at skabe et miljø omkring contract management i organisationen, bl.a. ved at få ledelsen til at involvere sig i den strategiske implementering af contract management som disciplin.  

Jacob Albertsen  
Jacob Albertsen er erhvervspsykolog og har gennem ti år beskæftiget sig med ledelse og organisationsudvikling — særligt med fokus på at skabe commitment og koordinering omkring vigtige fælles mål.   

At opnå dette handler om at give ledelsen en fælles forståelse af, hvor man skal sætte ind for at flytte organisationen fra ”javel-implementering” til værdiskabende brug af systemerne.  

Kim Bruhn-Rasmussen  
Kim Bruhn-Rasmussen har over 25 års teoretisk og praktisk erfaring inden for vidensopsamling, vidensdeling samt Contract Management.   

Han var en af pionererne inden for disciplinen Contract Management i Danmark.  Kim har igennem de seneste år hjulpet en bred palette af organisationer, med at IT-understøtte processerne ude i organisationen.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *