Er du klar til lønudvikling og løngennemsigtighed for mænd og kvinder?

Bliv opdateret på IT-Branchens seneste lønstatistik og et nyt EU-direktiv om løngennemsigtighed.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Hvordan har de seneste konjunkturer og op- og nedgang i inflation reelt ført til af lønregulering i 2023, og hvad kan du forvente i 2024? Vigtig viden når du går ind i lønforhandlingerne, og gerne præcis vil vide, hvor I står i forhold til konkurrenterne.

Klar Reward Agency, som har udarbejdet lønstatistikken for IT-Branchen vil opdatere og gøre dig klogere på den aktuelle lønudvikling.

Derudover vil Dansk Erhverv give dig den seneste opdatering på den kønsopdelte lønstatistik, herunder:

  • Grundlaget for og formål med den kønsopdelte lønstatistik.
  • Hvem der er forpligtet, hvad man skal gøre samt hvad de kommende regler om løntransparens betyder for den kønsopdelte lønstatistik.

Endelige vil Klar Reward Agency gennemgå et nyt EU-direktiv om løngennemsigtighed og hvordan det vil påvirke dig. Hør om forpligtelserne, herunder ansattes ret til information, lønredegørelse og krav til objektive, kønsneutrale lønkriterier. Vi dækker også, hvordan du kan forberede dig på implementeringen og undgå faldgruber. Du får således:

  • Hovedpointer i EU-direktivet om løngennemsigtighed og hvordan du forbereder dig på løngennemsigtighed – proces og tidslinje.
  • Hvilke redskaber du har brug for, hvilke discipliner du skal mestre, samt hvordan man finder den sande lønforskel mellem kønnene.
  • Best practice under den nye virkelighed – fordele og faldgruber.

Webinaret gennemføres i samarbejde med:

  • Stine Normann, Partner og Lead analyst og Veronica Hoff, Partner og Lead advisor i Klar Reward Agency
  • Martin Jeppesen Nyborg, Fagchef for lønstatistik og lønsystemer i Dansk Erhverv

Tilmeld dig nu og vær forberedt på fremtidens lønlandskab!


Tirsdag den 6. tirsdag 2024, kl. 09.00 – 10.00
Afholdes som webinar


Hvis du er interesseret i en gratis version af den seneste lønstatistik, kan du kontakte Anders Lillienfryd på anli@itb.dk