Distanceledelse

Få inspiration og helt konkrete værktøjer til, hvordan du bliver bedre til distanceledelse.

Den positive coronaeffekt er lederens ansvar

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

For både arbejdsgivere og medarbejdere har 2020 budt på helt nye måder at arbejde på. Arbejde fra hjemmet og med afstand har for nogle været svært at omstille sig til, men samtidig har det også vist sig positivt og skabt nye muligheder for både den enkelte person og for virksomheden.

Meget tyder da også på, at vi skal vænne os til dette for fremtiden. Som medlem af IT-Branchen får du derfor i begyndelsen af 2021 mulighed for deltage i to events, som kan gøre dig klogere på og bedre rustet til henholdsvis distanceledelse og til at holde motivationen oppe på hjemmearbejdspladsen.  

God ledelse er altafgørende for, at du har motiverede medarbejdere på hjemmearbejdspladsen. Derfor giver det rigtig god mening, at du deltager i begge events. De vil hver give dig essentielle råd og værktøjer, som du samlet set kan bruge til at skabe et godt arbejdsmiljø og en virksomhed, som også kan præstere og trives under utraditionelle vilkår.

Så vær med og bliv en bedre leder og medarbejder!


Distanceledelse
Distanceledelse er noget især ledere i internationale virksomheder har udøvet i lang tid. For andre er det dog et nyt fænomen at forholde sig til, når ens medarbejdere er nødsaget til at være hjemmearbejdende. 

Men distanceledelse er for mange nu blevet dagligdag og noget, der er kommet for at blive. I en undersøgelse lavet af IT-Branchen, svarer ni ud af ti ledere endda, at de vil forsætte med hjemmearbejde efter coronakrisen. Denne form for ledelse stiller endnu større krav til os som ledere – en disciplin, der altså kræver at vi træner vores ledelsesmuskler.  

Hvorfor er det så vigtigt?  

Fordi 70% af en medarbejders engagement og effektivitet afhænger af nærmeste leder! Og fordi 50% af alle opsigelser skyldes dårlig eller manglende relation til nærmeste leder.  

På dette online inspirationskursus får du inspiration og helt konkrete værktøjer til, hvordan du bliver bedre til distanceledelse. 

Kurset er for ledere.  

Du kan her læse mere om IT-Branchens undersøgelse af lederes trivsel med hjemmearbejde og distanceledelse.

Tirsdag den 26. januar 2021, kl. 09.30 – 11.00


Det er gratis for medlemmer af IT-Branchen. For ikke-medlemmer koster det 250 kr. at deltage

Deltag også i andet inspirationskursus om hvordan du holder motivationen og performance oppe på hjemmearbejdspladsen – tilmeld dig her