Hold motivation og performance oppe på hjemmearbejdspladsen

Få inspiration og helt konkrete værktøjer til, hvordan du holder motivation og performance oppe hos dig selv og dit team.

Det er vigtigt, at man som leder spidser ører

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

For både arbejdsgivere og medarbejdere har 2020 budt på helt nye måder at arbejde på. Arbejde fra hjemmet og med afstand har for nogle været svært at omstille sig til, men samtidig har det også vist sig positivt og skabt nye muligheder for både den enkelte person og for virksomheden.

Meget tyder da også på, at vi skal vænne os til dette for fremtiden. Som medlem af IT-Branchen får du derfor i begyndelsen af 2021 mulighed for deltage i to events, som kan gøre dig klogere på og bedre rustet til henholdsvis distanceledelse og til at holde motivationen oppe på hjemmearbejdspladsen.  

God ledelse er altafgørende for, at du har motiverede medarbejdere på hjemmearbejdspladsen. Derfor giver det rigtig god mening, at du deltager i begge events. De vil hver give dig essentielle råd og værktøjer, som du samlet set kan bruge til at skabe et godt arbejdsmiljø og en virksomhed, som også kan præstere og trives under utraditionelle vilkår.

Så vær med og bliv en bedre leder og medarbejder!


Hold motivation og performance oppe på hjemmearbejdspladsen
De seneste år – og særligt i 2020 – er hjemmearbejde blevet mere og mere udbredt. Det stiller nye og anderledes krav til dig – både som medarbejder og leder. Du kan opleve, at kommunikation og fællesskab mangler, og måske føler du dig isoleret fra teamet og arbejdsopgaverne? Det stiller store krav til selvdisciplin og selvledelse. 

Hjemmearbejde er for mange en ny måde at arbejde på, men med nogle helt enkle greb kan du virkelig få det bedste ud af den nye situation. 

På dette online inspirationskursus får du inspiration og helt konkrete værktøjer til, hvordan du holder motivation og performance oppe hos dig selv og dit team, og ikke mindst til hvordan ruster du dig selv (og dit team, hvis du er leder) til at få det bedste ud af at arbejde hjemmefra, så du styrker både trivsel og performance. 

  • Gode vaner, struktur og selvledelse 
  • Digitale rammer og værktøjer  
  • Styrk dit mentale og fysiske helbred 

Kurset er både for ledere og medarbejdere. 

Tirsdag den 9. februar 2021, kl. 09.30 – 11.00
TILMELD DIG HER

Det er gratis for medlemmer af IT-Branchen. For ikke-medlemmer koster det 250 kr. at deltage

Du kan her læse mere om IT-Branchens undersøgelse af lederes trivsel med hjemmearbejde og distanceledelse.