Webinar: Datadrevet Diversitet – fra værdi til praksis

Diversitet fylder mere og mere blandt virksomheder, men hvordan måler vi på diversitet? Deltag i dette webinar og bliv klogere på, hvordan du kan omsætte ambitioner til handling med brug af data og få inspiration fra andre virksomheder.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Diversitet fylder mere og mere i samfundsdebatten og ikke mindst blandt virksomheder. Tallene taler deres tydelige sprog. Det betaler sig at investere i diversitet både når det kommer til bundlinjen, innovation og at få skabt attraktive arbejdspladser.

Men hvordan måler vi på diversitet? Hvad kan vi måle på? Og hvordan griber virksomhederne det an?

På dette webinar vil du få indsigt i og inspiration til at arbejde med datadrevet diversitet, som handler om at tage beslutninger baseret på fakta og statistikker for at skabe en mere retfærdig, inkluderende og effektiv virksomhed.

Vi bevæger os fra skåltalerne om diversitet som en værdi til det mere praktiske niveau, hvor vi ikke kun erkender betydningen af mangfoldighed og inklusion, men også lærer, hvordan man omsætter værdierne til konkrete handlinger gennem datadrevet diversitet gennem hands-on oplæg.

PROGRAM:

 • 08.30 – 08.35: Velkomst
  v/ Charlotte Holm Billund, chefkonsulent og Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation, IT-Branchen

 • 08.35 – 09.15: Appetit på datadrevet diversitet – hvad kan vi måle på?
  v/ Gine Maltha Kampmann, adm. direktør i EQUALIS og Majbritt Skov, Partner i Deloitte Economics

  Tænketanken EQUALIS har, i samarbejde med Deloitte, udviklet et måle- og monitoreringsværktøj, der med en krog i FN’s Verdensmål afdækker kønsligestilling og -diversitet på hele det danske arbejdsmarked. Gine Maltha Kampmann, adm. direktør i EQUALIS, og Majbritt Skov, Partner i Deloitte Economics, giver med afsæt i Diversitetsbarometeret vejvisere til, hvordan vi får datadrevet diversitet ind i den enkelte virksomheds strategi og omsætter ambitioner til handling. 

 • 09.15 – 09.30: Lessons learned: Måltal er ligegyldige uden kultur og værdier
  v/ Tina Bodin, Head of HR, EG

  Måltal og monitorering kan ikke stå alene. Der skal arbejdes ærligt med kulturen og ikke mindst bevidstheden om, hvilken adfærd målstyring kan give. Måltal er vigtige, men for at skabe større diversitet i branchen må vi, med måltallene i ryggen, skabe en inkluderende kultur for at gøre en forskel.

 • 09.30 – 10.00: Q&A

 • 10.00: Tak for i dag


ONSDAG DEN 1. NOVEMBER 2023, KL. 08.30 – 10.00
AFHOLDES SOM WEBINAR