Danmarks Data

Hvad er potentialet i bedre dataanvendelse og dataadgang? Er adgangen god nok? Det stiller vi bl.a. skarpt på når vi inviterer til datakonferencen: Danmarks Data, hvor Grunddataprisen også bliver uddelt.

Dato & tidspunkt

Lokation

Naturhistorisk Museum - Auditoriet og Kirkeby Rotunden, Østervold gade 5-7, 1350 København

Data er et centralt omdrejningspunkt for de mange tiltag i digitaliseringsstrategien, som regeringen har lanceret de seneste måneder. Data skal sikre bedre sammenhæng i den offentlige sektor, fremtidssikre vores sundhedsvæsen, skabe innovation og vækst i de danske virksomheder og være drivkraften i den grønne omstilling.

Vi vil på konferencen stille skarpt på de mange nye initiativer, der skal sikre udviklingen i datagrundlaget for den danske digitalisering, og vi debatterer, hvad der skal til for, at satsningen bliver en succes.

Hvad er potentialet i bedre dataanvendelse og dataadgang? Er adgangen til data god nok? Har virksomhederne et godt nok kendskab til, hvor og hvordan de kan tilgå data? Hvordan kan vi få flere til at udvikle nye databaserede løsninger?

På konferencen vil vi endvidere uddele Grunddataprisen, der er en nyindstiftet pris fra SDFI og IT-Branchen med henblik på at fremme gode idéer til at bruge grunddata i digitale løsninger.

Læs mere om tildelingskriterier og frist for indstilling her

Deltagelse er gratis, men tilmelding er påkrævet og du kan allerede tilmelde dig nu.

Onsdag den 26. oktober 2022, kl. 13.00 – 17.00
Naturhistorisk Museum – Auditoriet og Kirkeby Rotunden
Østervold gade 5-7, 1350 København K

TILMELD DIG HER