Business Circle Jylland: Bliv klogere på AI

Inspiration, sparring, dialog og godt netværk

Solen gennem Aros

Dato & tidspunkt

Lokation

Marianne Thomsens Gade 4B, 9. sal, 8000 Aarhus C

Hvad skal jeg som leder have fokus på? Hvem skal jeg sparre med? Og hvordan får jeg etableret et netværk, jeg kan tage fat i, når der opstår behov for sparring og input fra andre ledere?

Det er nogle af de spørgsmål, der fylder meget hos vores jyske medlemmer.

Vi har i IT-Branchen derfor valgt at etablere et Business Circle Jylland, der skal være en platform for vores direktører og CEO’s, hvor vi kan mødes og få den gode dialog og styrke vores netværk.

Tilmeld dig det første møde i Business Circle Jylland

AI vil blive afgørende for de fleste virksomheders succes. Men hvad skal vi som ledere have fokus på, når det handler om AI? Skal vi både have en intern og ekstern strategi for området? Og hvad kommer AI Act til at betyde?

Det vil vi forholde os til, når vi inviterer til første møde i Business Circle Jylland onsdag den 31. januar 2024 i Aarhus.

Vi starter sammen med at se og høre om EU’s nye AI Act med efterfølgende dialog og spørgsmål. Herefter vil der være oplæg fra Thomas Poppelgaard fra Poppelgaard.com.


Onsdag den 31. januar 2023, 09.00 – 12.15
Afholdes hos DAHL Advokatpartnerselskab, Marianne Thomsens Gade 4B, 9. sal, 8000 Aarhus C


Derfor er der brug for Business Circle Jylland

Målsætningen bag Business Circle Jylland er at skabe et netværk, hvor man kan styrke relationerne mellem direktører i IT-Branchen.

Vi skal mødes og diskutere de svære problematikker, nye muligheder og teknologier samt kunne drøfte de mange opgaver, som det sommetider kan være svært at få input til i ens egen organisation.

Ideen er helt enkelt at skabe rammerne for inspiration, sparring, dialog og netværk mellem IT-Branchens medlemsvirksomheder.

I Business Circle Jylland vil vi afholde 4-5 årlige møder i Jylland. 

Møderne indledes med indlæg på højt fagligt niveau, som er alment interessant for branchen, hvorefter der vil være tid til videre snak og debat i både grupper og i plenum.

Derudover vil vi løbende kort rapportere fra IT-Branchens udvalgsarbejde, så deltagerne i netværket får en god orientering og mulighed for indspark til arbejdet omkring nogle af de politiske og forretningsmæssige emner, vi kæmper for som branche.

Møderne har en varighed af 2 – 3 timer, og deltagelse er gratis.