Advisory Board under en krise

Få indblik i hvordan it-konsulenthusene Clever Choice Aps og One Marketing A/S har brugt deres Advisory Board til at udvikle deres forretning.

sort hvid billede af folk der sidder i et møde med ansigtet rettet mod væggen der er et gulv til loft vindue

Dato & tidspunkt

Lokation

Langebrogade 1, 1411 København K

Vil jeres virksomhed have ekstern sparring med indsigt i håndteringen af udfordringer og i den begyndende krise? Har I overvejelser om et advisory board? Så deltag i dette event og få konkret viden til at vurdere, hvilket board der er det rigtige.

Onsdag den 18. januar, 2023 kl. 09.00 – 12.00
Langebrogade 3D, 1411 København K


Founder og Partner Uwe Birkkjær fra Birkkjær Advisory vil give dig indblik i forskellen og ligheder mellem et advisory board og en bestyrelse, samt hvornår hvilket board er det rigtige at vælge. Derudover får du også konkrete tips – do’s and dont’s – der sikrer dig at du optimerer værdien af dit board.

Hør hvorfor it-konsulentvirksomheden Clever Choice ApS valgte at få et advisory board til et nyt strategisk tiltag. Med udgangspunkt i virksomheden vil Adm. Direktør og Partner Teddy Schou fortælle om deres erfaringer, hvem der er medlem af deres advisory board, og hvad deres udbytte har været.

Hør også Managing Partner Honza Vitazka fra OneMarketing A/S fortælle om hvilken effekt deres Advisory Board har haft på virksomhedens indtjening. De valgte at få et Advisory Board med fokus på at effektivisere leveranceprocesser og arbejdsfordelingen i organisationen. (Indlægget vil være på engelsk)