Aarhus: Advisory Board eller Bestyrelse?

Bliv klogere på om et advisory board eller en bestyrelse er noget for dig og din virksomhed.

Advisory Board eller Bestyrelse?

Dato & tidspunkt

Kategori

Er du ikke klar til en professionel bestyrelse endnu, men savner ekstern sparring til dine udfordringer som ejerleder, kan et Advisory Board være den rigtige løsning for dig.

Deltag i dette event og få hjælp til at finde ud af om et advisory board eller en bestyrelse er noget for dig og din virksomhed.

Hør hvorfor One Marketing A/S valgte at få et advisory board. Med udgangspunkt i virksomheden hører du om hands-on erfaringer, får indblik i, hvordan advisory boards kan bruges som effektivt værktøj til sparring og til at skabe vækst og udvikling – samt til at håndtere konkrete eller pludselige udfordringer i din virksomhed.

Få indblik i forskellen og ligheder mellem et advisory board og en bestyrelse, samt hvornår hvilket board er det rigtige at vælge. Du får også konkrete tips – do’s and dont’s – der sikrer dig at du optimerer værdien af dit board.

Eventet vil fokusere på:

  • Forskellen mellem en Bestyrelse og et advisory board
  • Hvad kan jeg bruge et advisory board til?
  • Hvad kræver det af mig (ejeren/opdragsgiveren)?
  • Hvilke profiler skal jeg ha’ i mit advisory board?
  • Hvordan sikrer jeg mig, at jeg får værdi ud af mit advisory board?

Onsdag den 2. oktober, kl. 14.30 – 17.00
Cafe Globen Flakket, Åboulevarden 18, 8000 Aarhus

Tilmeld dig her


Indlægsholdere:

Olivier Poivey
Olivier Poivey er adm. direktør og partner i One Marketing, som blev grundlagt for ca. 10 år siden. ONE Marketing hjælper virksomheder med at optimere resultaterne af deres samlede marketing ved at designe, bygge og drive data og systemunderstøttelse.

Uwe F. Birkkjær
Uwe Birkkjær har mere end 25 års ledelseserfaring fra danske og internationale virksomheder. Hans brede erfaring spænder fra marketing og faglig funktionsledelse til roller som administrerende direktør og bestyrelsesposter. Uwe har de senere år arbejdet som specialist i rekruttering af Advisory Boards til en række forskellige virksomheder.

Om dagens case: One Marketing
One Marketing A/S blev foundet for 10 år siden af to partnere og har de senere år haft årlige vækstrater på over 15%. One Marketing A/S hjælper nordiske virksomheder med at optimere resultaterne af deres omnichannel marketing ved at designe, bygge og drive den nødvendige data og systemunderstøttelse. Blandt kunderne er Falck, Telia, PFA og Kræftens Bekæmpelse. I dag har virksomheden 40 medarbejdere og One Marketing vil blive ved med at fortsætte væksten.