4T Morgenbriefing i Tech Town: Tiltrækning og fastholdelse af international arbejdskraft

Deltag til et inspirerende møde, hvor vi gør os klogere på, hvordan vi kan tiltrække og fastholde international arbejdskraft i Tech-branchen.

Billede af det ydre rum med lyserød belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej

Kategori

I april måneds udgave af 4T morgenbriefing sætter vi sammen med International Community og Work in Denmark fokus på tiltrækning og fastholdelse af international arbejdskraft i Tech-branchen.

Jeg har inviteret Julie Fuglsang Fink, International Community og Trine Silke Madsen fra Work in Denmark til at give os et indblik i, hvad de kan bidrage med i forhold til rekruttering og håndholdt rådgivning til vores internationale medarbejdere, når de er landet i Danmark sammen med deres familier.

Vi bliver bl.a. klogere på: 

Før medarbejderne lander i Odense

  • Hjælp til rekruttering af internationale medarbejdere, bl.a. med opslag i internationale job-databaser og EU’s officielle CV-portal
  • Kandidatsøgning og deltagelse i internationale jobmesser (online)

Når vi byder medarbejderne velkommen i Odense

  • Praktiske ting i forbindelse med flytning til Danmark fx bolig, cpr-nummer, skattekort og sprogundervisning
  • Trivsel på arbejdspladsen og i den medfølgende familie, bl.a. sociale arrangementer
  • Karriererådgivning for medfølgende partnere

Tirsdag den 26. april 2022, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


4T står for Tidlig Tirsdag i Tech Town. Formatet for 4T møderne er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os til, fx hvordan vi udvikler vores forretning, skaber god trivsel, fastholder vores medarbejdere, bevarer kulturen, kommunikerer budskaber etc. etc. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.