To nye kontrakter til it-drift

Så er der to nye light-versioner af IT-Branchens it-driftskontrakt klar. En til mere komplekse og en til mere standardiserede driftssituationer.

En række af IT-Branchens medlemmer har efterspurgt en light-version af den oprindelige standardaftale for it-driftskontrakter, da de manglede en kontrakt, som var lettere at anvende til mindre driftsetups og -ydelser.

DAHL Advokatfirma og IT-Branchen har derfor udarbejdet to lettere standardkontrakter baseret på den populære it-driftskontrakt, og gjort dem tilgængelige for alle vores medlemmer på hjemmesiden.

Kontrakter til mindre driftaftaler

Den første nye kontrakt, Light version A af D17 2018, egner sig til de mere komplekse driftssituationer, hvor it-leverandøren f.eks. overtager et eksisterende driftsmiljø, eller hvor man undersøger kundens eksisterende driftsmiljø.

Den anden nye kontrakt, Light version B af D17 2018, egner sig til standardiserede driftssituationer, f.eks. hvor kunden overgår til leverandørens standardmiljø.

Version A indeholder derfor også en mere udførlig beskrivelse af f.eks. analyser som led i etableringsfasen samt flere detaljer om samarbejdsorganisationen og kundens medvirken.

Begge kontrakter er baseret på strukturen i den oprindelige driftsaftale, men er nedskaleret både i forhold til den juridisk regulering og antallet af bilag.

Spørg og ring hvis du er i tvivl

Dahl Advokatfirma tilbyder – mod betaling men med IT-Branchen rabat – rådgivning i de to kontrakter, de har stillet gratis til rådighed for IT-Branchen. Læs mere her.

Herudover kan du altid – gratis, da det er indeholdt i prisen for dit IT-Branchen medlemskab – kontakte vores hotline på 33 74 64 00 for juridisk rådgivning i øvrige kontrakter og spørgsmål om eks. personalejura.