Hvad skal du give dine medarbejdere i løn?

Ved du, om I betaler for lidt eller for meget i løn til jeres ansatte, eller om virksomhedens samlede lønpakke er konkurrencedygtig?

Hvad skal du give dine medarbejdere i løn?

For mange it-virksomheder er det altafgørende, at de kan tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere. Men det kan ofte være svært at vide, om man betaler for meget eller for lidt for de specialister, der er ansat i virksomheden.

Derfor lancerer IT-Branchen igen i år en stor skræddersyet analyse af de danske it-lønninger, så ledelsen altid har opdateret information om branchens aktuelle lønforhold, når de skal forhandle løn og arbejdsvilkår.

IT-Branchens lønstatistik giver ledelsen en dybdegående faktuel viden om markedsniveauet her og nu, og er den største lønanalyse, der laves i branchen. Med rapporten vil man bl.a. kunne se lønstatistik fordelt på bl.a. titel, landsdel, bonusordning og pension.

Deltag og få gratis adgang

Som medlem af IT-Branchen har I mulighed for at få gratis adgang til resultaterne i lønstatistikken. I skal blot deltage og bidrage med oplysninger statistikken.

Rapporten er kun tilgængelig for direktører og HR-ledere og ikke for medarbejdere. Data indsamles og analyseres af et eksternt lønstatistikbureau, og offentliggøres kun i rapport-form i aggregeret og anonymiseret opsætning.

Hverken IT-Branchen eller andre medlemsvirksomheder har adgang til de indmeldte rådata, der også slettes efter brug.

Branchens lønstatistik blev sidste år baseret på data fra over 6.000 medarbejdere i it-branchen.

Du bidrager til IT-Branchens lønstatistik ved at udfylde og sende dette skema til stine@stinenormann.dk senest den 13. maj.

Du kan også læse mere om lønstatistikken i denne vejledning.

Kontakt Bjørn Borre hvis du vil vide mere.