Rammerne for dit medlemskab

Hvis du vil læse mere om de formelle rammer for, hvad det vil sige at være medlem i IT-Branchen, kan du læse vores vedtægter her.

Jeres kontingent er beregnet efter det antal ansatte I har oplyst at have i Danmark og på baggrund af denne kontingentmodel. En gang om året trækker vi automatisk dette tal fra CVR-registeret.

Som medlem af IT-Branchen, bliver I automatisk også basismedlem af Dansk Erhverv. Det betyder, at I gratis kan bruge juridisk rådgivning, deltage i events og netværksmuligheder begge steder.

Vi har også tilmeldt dig vores ugentlige nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med seneste nyt fra branchen.

Giv gerne andre i din organisation besked om at tilmelde sig vores nyhedsbrev, så de kan holde sig opdateret med relevante events og nyheder. Dermed er du også med til at sikre, at I får mest muligt ud af jeres medlemskab. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet, hvis det ikke har interesse.

Vi ser frem til et forhåbentligt mangeårigt samarbejde. Ønsker du en dag at opsige medlemskabet, skal det ske skriftligt til sekretariatet til itb@itb.dk. Udmeldelsen træder i kraft med 12 mdrs. varsel til udgangen af et kvartal.

Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig.