Skal du med til Løvens Hule på folkemødet?

Du har nu mulighed for at melde dig på banen, når IT-Branchen igen i år kåre Fremtidens Digitale Iværksætter på IT-Paratskibet ved folkemødet.

Skal du med til løvens hule på folkemødet?

Er du iværksætter og sidder du med den næste store digitale forretningside, så har du nu mulighed for at pitche den overfor et stærkt panel, når IT-Branchen invitere til Løvens Hule på IT-Paratskibet den 15. juni 2019 kl. 15.00.

Digitalt iværksætteri baner vejen

Danmark har et stærkt start-up miljø indenfor it og tech. Det sætter vi i fokus, når vi på folkemødet invitere forskellige iværksættervirksomheder til at pitche deres ideer overfor vores stærke dommerpanel.

”En stor del af Danmarks fremtidige vækstpotentiale skal findes hos innovative og dygtige vækstvirksomheder, og derfor vil vi på Folkemødet sætte spot på digitale iværksættere, og hvordan de vil bidrage til Danmarks fremtid,” fortæller Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation i IT-Branchen.

IT-Branchen har flere år i træk, sammen med erhvervsministeren og et dommerpanel bestående af bl.a. den succesfulde serieiværksætter Thomas Madsen-Mygdal og formanden for IT-Branchen, uddelt en pris til Fremtidens Digitale Iværksætter – og igen i år vil vi hædre en lovende iværksætter.

Deltagerne vil, ud over deres forretningside, skulle sige noget om, hvordan de bidrager positivt til samfundsudviklingen og gerne understøtter verdensmålene, som Folkemødet 2019 har som tema. Det kan være gennem løsninger der f.eks. fremmer bæredygtighed, uddannelse, eller sundhed.

Vil du med?

Sidder du på den næste store digitale forretningside, og ønsker du at få den unikke mulighed for at pitche din ide overfor vores stærke dommerpanel, så kontakt Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation hos IT-Branchen, for at høre mere.