Ses vi til lederdøgnet 2019?

Igen i år samler vi branchen til et spændende lederdøgn, hvor vi vil blive inspireret af relevante oplægsholdere og ikke mindst af hinanden.

Skal du med, når vi den 26. september slår dørene op til dette års lederdøgn, hvor vi sætter fokus på digital friktion?

Arrangementet vil igen i år blive holdt i mere intime rammer på Hesselet, og det betyder, at der er et begrænset antal pladser.

Digitalisering på godt og ondt

Digitalisering har været på agendaen i mange år, og digitaliseringen er uden tvivl en af hjørnestenene i et fremtidigt bæredygtigt og inkluderende samfund. Men den omfattende digitalisering er også med til at skabe friktion og udfordringer, både for nye, men også veletablerede virksomheder og samarbejder.

Netop det vil vi sætte fokus på til dette års lederdøgn, hvor vi har inviteret en række virksomhedsledere til at komme og fortælle om deres digitale strategier, succeser, faldgruber og meget andet.

Se programmet og tilmeld dig

Du vil bl.a. kunne høre oplæg fra

Jan Topp, It-direktør i Bang & Olufsen

Bang & Olufsen arbejder systematisk med digital transformation og teknologisk fornyelse som en løbende del af deres strategi.

Men digital transformation handler om meget mere end blot teknologi. Det handler nemlig i lige så høj grad om kultur, kommunikation, forventninger, processer, og samarbejde med partnere og leverandører.

Netop disse perspektiver vil Jan Topp belyse til lederdøgnet, hvor han også vil give et indblik i nogle af de udfordringer, som Bang & Olufsen står overfor i deres arbejde med digitalisering.

Peter Blom, medstifter af verdens største digitaliseringsprojekt

Ghana er et land med en nærmest ikke-eksisterende digital infrastruktur, og mange borgere har derfor ikke nogen formel identitet. Netop det så Peter Blom og hans forretningspartner, Moses Baiden, en mulighed i.

Peter vil til lederdøgnet fortælle om, hvordan han og Moses, i samarbejde med den ghanesiske regering, har udviklet et højteknologisk Id-kort, som indeholder alt fra person-, sundhed- og forsikringsoplysninger, og har til formål at skabe social inklusion for alle i Ghana.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Når oplæggene er afholdt og dagen lakker mod enden, har du mulighed for at udfordre både dine kollegaer og din kondition, når vi afholder Danica løbet.

Når vinderen af løbet er fundet, slutter vi dagen af med et brag af en festmiddag, som vil finde sted i de smukke omgivelser omkring Hotel Hesselet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag med massere netværk, videndeling og spændende oplæg.

Hvis du endnu ikke har fået tilmeldt dig lederdøgnet, men ønsker at deltage, så tilmeld dig her.