Se billederne fra årsmødet 2019

Der var inspirerende oplæg, gode debatter og masser af netværk, da vi i sidste uge afholdte det hidtil største årsmøde i branchen. Her kan du se billederne fra dagen.

Se billederne fra årsmødet 2019

Der blev snakket, grinet, lyttet og diskuteret, da godt og vel 250 mennesker bidrog til et forrygende og rekordstort årsmøde i den smukke børssal. Årsmødets talere satte fokus på flere vigtige udfordringer, vi som branche står overfor.

Kompetencemangel, innovation og samarbejde

Et af de helt store emner ved årsmødet, var den kompetencemangel vi oplever i branchen. IT-Branchens årlige IT-Barometer har netop påvist, at godt halvdelen af danske it-virksomheder har haft ledige it-stillinger, som de har måtte opgive at besætte, inden for de sidste 12 måneder. Til årsmødet blev der derfor præsenteret muligheder på, hvordan vi sammen og med de rette politiske initiativer, kan arbejde på at lukke kompetencekløften i fremtiden.

Udover kompetencemangel, blev der ved årsmødet også sat fokus på Danmarks iværksætterkultur, og de barrierer som iværksættere og vækstvirksomheder står overfor, samt hvordan vi kan skabe rammerne for en stærk iværksætterkultur i fremtiden.

Til sidst blev der ved årsmødet sat fokus på, hvordan store og små virksomheder i samarbejde kan bruge hinandens forskelligheder, til at skabe grobund for vækst og innovation.  

IT-Branchen takker alle de fremmødte deltagere, der som altid var med til at sikre en fantastisk stemning, og vi glæder os allerede nu til næste år, så sæt kryds i kalenderen den 26. marts 2020.

Vi kvitterer her med gode billeder fra en dejlig eftermiddag og aften.