Sådan digitaliserer andre med succes

At komme i gang med digitalisering kan være en stor mundfuld. Derfor har vi samlet en række cases, så du kan få inspiration fra andre virksomheder, som har haft succes med digitalisering.

Mange virksomheder ved godt, at der er gevinster at hente ved at digitalisere og udnytte nye teknologier i ens forretningsgang. Men at digitalisere hele eller dele af ens virksomhed kan være en stor mundfuld, og mange virksomheder er ofte i tvivl om, hvordan de helt konkret kan komme i gang.

Sådan hjalp ADDvision med at optimere COZE ARRHUS’ lagerstyring.

Der findes et hav af forskellige teknologier, som kan hjælpe til at optimere og effektivisere ens forretningsgang. Nogle virksomheder effektiviserer deres processer gennem brug af Big data, AI eller IoT, mens andre optimerer deres arbejdsgang gennem brugen af VR, AR, Chatbots eller noget helt andet.

Hvad der er fælles for dem alle er, at man gennem strategisk brug af digitale teknologier både kan strømline ens forretning, skabe en bedre oplevelse for kunder og medarbejdere, og på samme tid gøre ens forretning grønnere.

For at hjælpe dig på vej med digitaliseringsarbejdet i din virksomhed, har vi derfor samlet en række gode cases på, hvordan andre succesfuldt har udnyttet digitalisering og teknologi i deres forretning, så du kan få inspiration til, hvordan du selv kan komme i gang med netop dit digitaliseringsprojekt.

Du kan læse alle vores cases lige her.

Del din gode historie

Vi opdatere løbende vores hjemmeside med cases, så hvis du ligger inde med en god case, som du gerne vil dele til inspiration for andre, er du velkommen til at udfylde denne skabelon og sende den til Rune Fick Hansen via rfh@itb.dk.