Få en plads på IT-paratskibet til Folkemødet 2019

Skal du med til folkemødet i 2019? Så har du som medlem en oplagt mulighed for at komme med ombord som arrangør på IT-Branchens IT-Paratskib.

Folkemødet på Bornholm er et sandt tilløbsstykke, der vokser i størrelse år for år. I 2018 var der således 113.000 mennesker, der besøgte folkemødet.

Det er blevet en markant begivenhed i den politiske bevidsthed, og det kan du nu blive en del af i det nye år.

IT-Branchen har været med alle årene og vil også i 2019 deltage på vores flotte IT-Paratskib, som fungerer som fælles samlingspunkt for debatter om digitaliseringens potentiale og udfordringer

Skal du med?

Sidste år dannede IT-Paratskibet rammen om et tætpakket program af livlige og velbesøgte debatter om alt lige fra salg af persondata, Danmarks førerpostion som digitalt foregangsland, til spørgsmålet om kunstig intelligens vil stjæle dit job i en nær fremtid.

”Vi har aldrig været så mange medlemmer eller afholdt så mange events som i 2018, og det var dejligt at se, at folk strømmede til for at lytte og deltage i de mange gode debatter på skibet. Samtidig er vores IT-Paratskib på mange måder blevet et vartegn på Folkemødet, og noget som man da lige skal et smut forbi, når man går rundt mellem de forskellige scener,” udtaler Mette Lundberg, direktør for politik & kommunikation i IT-Branchen.

Som medlem har du mulighed for at komme med ombord som arrangør af debatter på skibet i 2019. Du skal bare skrive til Mette Lundberg og hør nærmere.

Se billeder og videoer fra debatterne ved Folkemødet 2018 her.