Er I blevet digitaliseret for nyligt?

Selvom den digitale revolution er i fuld gang, har alt for mange SMV’er slet ikke startet den nødvendige omstilling. Det vil IT-Branchen gerne ændre.

Ifølge en undersøgelse fra Danmarks Statistik har 58% af de danske virksomheder en lav eller meget lav digitaliseringsgrad, og det er især de små og mellemstore virksomheder, der halter bagud.

Det er en skam, for der er masser af fordele og gevinster at hente ved at digitalisere hele eller dele af sin forretning.

Mange SMV’er ved da også godt, at de bør kigge nærmere på mulighederne for at bruge nye teknologier, som f.eks. robotter eller big data.

Sparede millioner

Vi har samlet en række gode eksempler fra forskellige brancher, hvor digitaliseringen har virket, og skabt klare gevinster for virksomhederne.

Middelfart Kommune sparede f.eks. 21% på elregningen ved at energioptimere deres bygninger ved hjælp af installerede IoT-løsninger.

Det gav også kommunen data og ny indsigt om bygningers anvendelse, drift og forbrug, så de sidenhen har sparet millioner af kroner på deres budgetter.

Fællesnævneren for historien fra Middelfart kommune og de andre indsamlede cases er, at alle virksomhederne hurtigt har kunnet mærke, at digitaliseringen har virket, og har kunnet ses på bundlinjen.

God fornøjelse med vores digitale cases

Kender du nogen som er blevet digitaliseret for nyligt?

Har du som medlem af IT-Branchen et godt eksempel på, hvordan en virksomhed helt konkret og med succes har digitaliseret sin forretning, så skriv din case ind i vores skabelon og send den til os.