IT-Branchens Orakel er kåret

Anders Thomsen, nykåret Orakel og direktør for politik og strategi i Microsoft, spåede rigtigt for 2016. Du kan dog stjæle titlen fra ham og blive det nye store orakel, hvis du svarer rigtigt på vores spådomsquiz for 2017.

Hvert år afholder vi en lille spådomsquiz, hvor man skal gætte, hvad der kommer til at ske i det kommende år. Denne gang var det Anders Thomsen fra Microsoft, der havde gættet flest rigtige i forhold til, hvad der ville ske i 2016.

”Det må være højdepunktet i min karriere, at være blevet udnævnt til IT-Branchens Orakel. Tusind tak for den fornemme titel,” siger Anders Thomsen.

Direktøren for politik og strategi i Microsoft tror blandt andet at 2017 vil byde på en mere sammenhængende vision for at få computational thinking i folkeskolen, mere cloud computing i danske virksomheder, samt at vi igen i år vil se en dansk start-up blive opkøbt af en stor udenlandsk virksomhed.

Har du selv en god fornemmelse af, hvad der rykker, og tør du tage kampen op om titlen som IT-Branchens Orakel med Anders Thomsen?

Det eneste du skal gøre er, at svare rigtigt på flere spørgsmål end de andre deltagere, i IT-Branchens spådomsquiz, som traditionen tro er udarbejdet i samarbejde med IDC.

Der er i alt 13 spørgsmål, som du skal spå om. Vinderen, der kåres i starten af 2018, får overdraget titlen som Orakel, en flot præmie og får lavet en lille video med egne forudsigelser for 2018.

Afgiv dine spådomme lige her.