Masser af nye forretningsmuligheder i Barcelona

12 ambitiøse virksomheder var med da IT-Branchen for 12. år i træk stod i spidsen for den danske fællesstand på verdens største udstilling for mobilteknologi, Mobile World Congress i Barcelona. Skal du med til næste år?

Det var med ønsket om travle dage, masser af leads og ny forretning at IT-Branchens direktør for politik og kommunikation, Mette Lundberg, bød velkommen ved åbningen af den danske fællesstand på årets Mobile World Congress.

Med over 108.000 besøgende på fire travle dage er messen, der er arrangeret af GSMA, den globale interesseorganisation for teleselskaber, den største fejring af ny mobilteknologi i verden.

Dermed er den også en oplagt mulighed for ambitiøse danske it-virksomheder, til at nå et internationalt marked. Det blev da også velbesøgte dage på standen med gode resultater.

”Vi har haft en fantastisk uge i Barcelona, som igen i år har været meget givtig for Zylinc som virksomhed. Personligt var mødet med Casper Klynge, samt fokus fra den danske delegation noget som vi vil arbejde videre på, ” udtalte Director Channel Manager, Hans Ulrik Madsen fra Zylinc.

Udover Zylinc var disse firmaer repræsenteret ved den danske stand: 2operate, Prezentor, Dantracker, Inscale, Hansen Technologies, MapsPeople, Queue-it, Takeout Group, Nordic eSIM og Technordic.

Læs mere på ITWatch: Champagnen flød, da der blev underskrevet kontrakter

Åbning ved tech-ambassadør og politikerbesøg ved den danske stand

Åbningen af den danske fællesstand skete ved Danmarks og verdens første tech-ambassadør, Casper Klynge sammen med Danmarks ambassadør i Spanien, John Nielsen.

Efter den formelle åbning fik de en rundvisning og en snak med alle de udstillende virksomheder.

Senere fik den danske stand også besøg af en række danske folketingspolitikere. IT-Branchen og Danske Erhverv havde inviteret Karin Gaardsted, S, Jan Callesen, DF, Torsten Schack, V og Lisbeth Beck Poulsen, SF, til dialog med tech-ambassadør Casper Klynge og Director General i Digital Europe Cecilia Bonefeld Dahl. Det blev til en god snak om hvor Danmark og Europa står i konkurrencen med Asien og USA om at være blandt de teknologiske frontløbere.

Læs mere på ITWatch: Teleordfører på mobilmesse: ”Nu ved jeg endelig hvad jeg snakker om”

Deltag i Mobile World Congress 2019

100 % af de danske deltagere i 2018 ville anbefale andre virksomheder til at deltage, viser årets evaluering. Så skal du med næste år?

MWC er den største af sin art inden for it- og mobilindustrien, og samler beslutningstagere, teknologier og virksomheder fra hele verden. Den danske fællesstand er derfor en perfekt mulighed for at skabe international synlighed, møde andre virksomheders strategiske beslutningstagere og skabe masser af nye kundekontakter.

IT-Branchen vil allerede indenfor de næste par uger samle holdet af deltagere til Mobile World Congress 2019. Som medlem har du mulighed for at få stor rabat på den danske stand, der ligger centralt på messen. Med i prisen er bl.a. egen individuelt branded stand, møderum, wi-fi, catering samt flere adgangspas.

Danmarks Handelskontor i Barcelona står for alt det praktiske ved den danske stand, bistår de danske virksomheder under messen og står for at arrangere netværksevents med delegationer fra andre lande.

Som virksomhed skal man således blot møde op, bemande sin stand og hive ordrebogen frem.

Er du interesseret, eller har du spørgsmål vedrørende deltagelse i den danske fællesstand på Mobile World Congress 2019, kan du kontakte Bjørn Borre på bjb@itb.dk eller via telefon på 72 25 55 03.