Juni – milepælenes måned

IT-Branchen vokser som aldrig før, og juni måned har i den grad stået i milepælenes tegn. Med hele 16 nye medlemmer i juni måned, har vi nemlig rundet over 100 nye medlemmer i 2019.

Konfetti velkommen til nye medlemmer

Selvom sommeren er over os og mange holder en velfortjent pause fra hverdagens ellers hektiske opgaver, vokser it-branchens medlemstal stadig, og i dag tæller vi hele 679 medlemmer.

Med 16 nye medlemmer i juni måned betyder det, at vi i IT-Branchen har rundet hele 103 nye medlemmer efter de første 6 måneder af 2019.

Medlem nummer 100 blev Nerd911, som agerer ekstern it-support for små og mellemstore virksomheder. De hjælper bl.a. med hjemmesider, GDPR, reparationer af it-udstyr mm. Og sjovt er det da, at de holder til i en kælder på Kronprinsessegade, som en vaskeægte it-nerd.

Vi byder velkommen til:

Hvis du vil vide mere

IT-Branchen arbejder for at skabe et stærkt og digitalt samfund, der udnytter teknologiens fulde potentiale til glæde for både økonomien og det enkelte menneske. 

Og vi vil sikre en konkurrencedygtig og professionel it-branche, der aktivt bidrager til vækst og udvikling i et digitalt Danmark.

Her kan du læse mere om medlemsfordelene ved at være med i IT-Branchen, og du kan naturligvis også altid se, hvem der er medlem hos os.