IT-Branchens Orakel er kåret

Med 11 ud af 13 rigtige var Christian Madsen, konsulent for Transformation og vækst i Odense Kommune, den person der mest præcist kunne forudse året 2018. Han er derfor den heldige vinder af titlen som IT-Branchens Orakel.

”Først og fremmest tusind tak for den flotte pris, IT-Branchens Orakel, det betyder meget for mig, og er sikkert noget jeg kan bruge i fremtiden,” lød det stolt fra det nyudnævnte Orakel, da IT-Branchen mødte ham på hans arbejdsplads.

Med den flotte titel som IT-Branchens Orakel 2019, fulgte et fint diplom og en lille gave også med.

I takt med overrækkelsen af den ærefulde titel, spurgte vi Christian om hans forudsigelser for 2019.

”I 2019 forudsiger jeg, at de store vindere bliver dem, der kan koble ny teknologi med eksisterende produkter. Jeg tror, IoT vil komme til at spille en større rolle og komme til at gøre livet lettere for mange mennesker.”

”Jeg tror også, at 2019 bliver året, hvor man kommer til at kunne se den første flyvende bil i kommercielt salg. Den bliver dyr, men sådan er det jo.”

IT-Branchen ønsker Christian Madsen stort tillykke med titlen.

Kan du spå om fremtiden?

Har du selv en fornemmelse af hvad der vil ske i 2019, og tør du tage kampen op om titlen som IT-Branchens Orakel med Christian Madsen?

Det eneste du skal gøre er, at svare rigtigt på flere spørgsmål end alle de andre deltagere i IT-Branchens spådomsquiz, som traditionen tro er udarbejdet i samarbejde med IDC.

Der er i alt 13 spørgsmål. Vinderen, der kåres i starten af 2020, får overdraget titlen som Orakel, en flot præmie og får lavet en lille video med egne forudsigelser for 2020.

Afgiv dine forudsigelser for året 2019 her.

Er du i tvivl om, hvad der kommer til at røre sig i fremtiden, så fortvivl ej. Vi har sammen med IDC arrangeret tre events i hhv. Odense, Aarhus og Købehavn, hvor man kan få et indblik i fremtidens trends og tendenser.