IT-Branchens orakel er kåret

Med 12 ud af 13 rigtige var Sune Due Møller, løsningsarkitekt for Mærsk Line, den person der kunne se klarest i krystalkuglen for året 2017. Han er derfor blevet tildelt titlen som IT-Branchens Orakel.

”Jeg vil gerne sige tusind tak til IT-Branchen for det ærefulde hverv, her i 2018 at kunne kalde mig selv for årets it-orakel” lød det stolt fra det nyudnævnte orakel da IT-Branchen mødte ham ved hans arbejdsplads.

Med kåringen og tildelingen af den ærefulde titel fulgte også diplom og flasker med boblende indhold.

Løsningsarkitekten fra Mærsk Line kunne ved overrækkelsen af den fine pris, ikke dy sig for, at komme med nogle forudsigelser for året 2018.

”For året 2018 tror jeg, at vi vil se at blockchain kommer endnu mere på den almene danskers radar. Både for de negative ting omkring kryptovalutaer, hvor jeg tror at vi også vil se større statslig indblanding i et forsøg på at kontrollere området bedre. Men også for det gode, f.eks. samarbejdet mellem IBM og Mærsk om at effektivisere verdenshandlen, der bygger på blockchain-teknologier.”

IT-Branchen ønsker Sune et rigtig stort tillykke med titlen.  

Kan du spå om fremtiden?

Har du selv en god fornemmelse af hvad der vil ske i 2018, og tør du tage kampen op om titlen som IT-Branchens Orakel med Sune Due Møller?

Det eneste du skal gøre er, at svare rigtigt på flere spørgsmål end de andre deltagere i IT-Branchens spådomsquiz, som traditionen tro er udarbejdet i samarbejde med IDC.

Der er i alt 13 spørgsmål. Vinderen, der kåres i starten af 2019, får overdraget titlen som orakel, en flot præmie og får lavet en lille video med egne forudsigelser for 2020.

Afgiv dine forudsigelser for året 2018 her