IT-Branchens orakel 2020 er kåret

Med 10 ud af 13 rigtige var Jan Kannegaard, managing director i eviShine, den person der mest præcist kunne forudse året 2019. Han er derfor den fortjente vinder af titlen som IT-Branchens Orakel.

Det var en stolt og glad Jan Kannegaard vi mødte ved overrækkelsen af titlen som IT-Branchens orakel 2020.

“Tak til ITB og IDC for prisen, og titlen som IT-Branchens orakel 2020. Det er nok den mest pompøse titel jeg til dato har kunne smykke mig med, og jeg kan se, at jeg er kommet i et meget flot og værdigt selskab af de tidligere prismodtagere.”

Afgiv dine forudsigelser for året 2020 her.

I takt med overrækkelsen af den ærefulde titel, spurgte vi Jan om hans forudsigelser for 2020.

“Hvis jeg skal sige noget om 2020, så tror jeg, at den digitale transformation kommer til at fortsætte med uformindsket styrke, og faktisk i et noget højere tempo. Og der vil være et udskilningsløb for dem der lykkedes med at transformere og dem som ikke kommer med.”

“Hyperspeed, hyperscale og hyperconnected vil blive de nye begreber, og alting vil komme til at ske meget hurtigere i fremtiden – meget hurtigere end vi har set det tidligere.”

“Jeg tror også på, at robotteknologien vil komme til at spille en større og større rolle, og steder som vi slet ikke er vandt til at se robotteknologi. Det vil være både de fysiske robotter men også RPA, som i højere grad vil komme til at præge vores hverdag.”

Derudover spår Jan også, at behovet for konsolideret data vil være stigende, og at IoT stadig vil komme til at spille en rolle i fremtiden, men at det vil kræve en modningsproces samt standardisering.

IT-Branchen ønsker Jan Kannegaard tillykke med den flotte titel.

Kan du spå om fremtiden?

Har du selv en fornemmelse af hvad der vil ske i 2020, og tør du tage kampen op om titlen som IT-Branchens Orakel med Jan Kannegaard?

Det eneste du skal gøre, er at svare rigtigt på flere spørgsmål end alle de andre deltagere i IT-Branchens spådomsquiz, som traditionen tro er udarbejdet i samarbejde med IDC.

Der er i alt 13 spørgsmål. Vinderen, der kåres i starten af 2021, får overdraget titlen som IT-Branchens Orakel, en flot præmie og får lavet en lille video med egne forudsigelser for 2021.

Afgiv dine forudsigelser for året 2020 her.

Mangler du inspiration til, hvad der kommer til at røre sig i fremtiden, så fortvivl ej. Vi har sammen med IDC arrangeret tre events i hhv. Odense, Aarhus og København, hvor man kan få et indblik i fremtidens trends og tendenser.