Få medfinansiering hurtigere end før

Nu bliver det hurtigere for din virksomhed at få medfinansiering til test og tilpasning af innovative produkter.

Nedkortet ansøgningsproces

Regeringen har gjort det lettere og hurtigere for små og mellemstore virksomheder at søge hos Markedsmodningsfonden. Ansøgningsprocessen er gjort seks uger kortere og omfanget af papirarbejde og ansøgningsskemaer begrænses. Det betyder, at din virksomhed får hurtigere adgang til offentlige likvide midler.

Den nye proces er skruet sammen således, at Markedsmodningsfonden telefonisk foretager en præscreening, hvorefter virksomhederne kan blive indkaldt til et møde. Forretningsplan og andre korte skriv skal stadig indsendes, men de lange ansøgningsprocesser er skåret ned. På den måde har du fremover mulighed for at kommunikere direkte om din virksomheds visioner og ideer og mindske spildt arbejde.

Der er afsat en ramme på 25. mio. kroner til næste ansøgningsrunde, som foregår d. 7.-14. september 2015. Ansøgere får svar senest den 27. november 2015.

Læs mere om at ansøge her.


Om Markedsmodningsfonden

Markedsmodningsfonden er en mulighed for danske virksomheder, som allerede har udviklet/erhvervet en ny teknologi med stort kommercielt potentiale, men som endnu ikke er trængt igennem på markedet.

Fonden kan give tilskud til eller understøtte aktiviteter, der har til formål at overkomme markedsbarrierer og lukke den/de første salg af nye produkter og services. Fonden er åben for ansøgning inden for alle temaer.

Læs mere på Markedsmodningsfonden.dk