Få rådgivning til at komme gennem coronakrisen med GenstartNu

Industriens Fond har netop etableret projektet “GenstartNu”, som tilbyder konsulenthjælp til danske SMV’er, for at hjælpe dem bedst muligt gennem coronakrisen.

Siden coronakrisens indtruffen har regeringen taget mange gode initiativer for at hjælpe det danske erhvervsliv tilbage på rette køl.

Men trods de mange gode initiativer har coronakrisen dog alligevel sat sine spor på tværs af det danske samfund, hvor mange virksomheder melder om både fyringer, mangel på likviditet og potentielle konkurser.

For mange virksomheder har krisen betydet, at man har måtte omstille sig med lynets hast og tilpasse sig den nye realitet. 

Men at omstille sin forretning og finde nye veje til kapital i en usikker tid er for mange en nærmest umulig opgave. 

Derfor har Industriens Fond netop afsat 150 mio. kroner til at hjælpe danske SMV’er gennem projektet GenstartNU.

Få hjælp til at omstille din virksomhed

GenstartNU har til formål at rådgive danske SMV’er i at skabe forretningsudvikling samt finde nye veje til kapital og omsætning som følge af corona.

For at tilbyde denne hjælp har man valgt at etableret en rådgivnings-hotline, hvor der I første omgang tilbydes én dags virtuel konsulenthjælp.

Afhængigt af den enkelte virksomheds behov vil der dog være mulighed for at modtage yderligere 50 timers hjælp.

Hjælpen er både tiltænkt virksomheder, der akut skal omstille sig og finde nye veje til omsætning, men der er også mulighed for at få rådgivning om nye tiltag i eksempelvis produktion, forretningsudvikling og eksport. 

Initiativet er som udgangspunkt målrettet små og mellemstore virksomheder, der har mellem ca. 10 og 500 ansatte.

Du kan læse mere om projektet på GenstartNu.dk.