Få en stand på Danmarks største digitaliseringsmesse

IT-Branchen er i samarbejde med KL og Erhvervsstyrrelsen, gået sammen om at skabe en stor national digitaliseringsmesse for erhvervslivet. Messen er den oplagte mulighed for at møde nye kunder.

Digitaliseringsmesse

KL har i en årrække haft succes med afviklingen af digitaliseringsmessen for den offentlige sektor, som hvert år bliver afholdt i Odense Congress Center. Her samles samtlige kommuner, tusinder af deltagere og hundredevis af udstillende leverandører. IT-Branchen er gået sammen med KL og Erhvervsstyrelsen om at udvide messen med en ekstra dag, hvor anden-dagen har fokus på den private sektor.

Så stort bliver det

IT-Branchen forventer allerede første år at få op til 1.000 private erhvervsvirksomheder, både store og små, til at deltage som publikum. Messen er en god mulighed for it-leverandører, for at nå ud til flere kunder, eller prøve kræfter med en ny målgruppe, offentlig eller privat.

Messerne finder sted hhv. torsdag den 3. oktober for den offentlige digitaliseringsmesse, og fredag den 4. oktober for den private sektors digitaliseringsmesse.

Ved at ligge messerne i forlængelse af hinanden, opnås en synergi i forhold til samarbejde om afvikling og markedsføring – og du kan udstille fra samme standplads dag et og dag to, med fokus på forskellige målgrupper.

Meld dig til nu og få rabat

Salget af stande til den offentlige digitaliseringsmesse er netop åbnet, og når du booker standplads her, får du også mulighed for at tilvælge standplads til dag to, der har den private sektor som målgruppe, med 50% rabat. Læs mere om messen og tilmeld dig her.

Har du ikke interesse i offentlig sektor som kunde, kan du også vente og nøjes med at bestille standplads til messen for den private sektor. Booking af standpladser hertil åbner d. 1. maj. Et særligt info- og evensite for den private digitaliseringsmesse udarbejdes af IT-Branchen, og vi vil i den nærmeste tid arbejde videre med planerne og samarbejdspartnere, rundt om i landet.

Hvis du har ideer og input til eventet, eller blot ønsker at høre mere om messen, så kontakt direktør for forretning og medlemsservice, Bjørn Borre.