White Hat UX med Trine Falbe

White Hat UX er en måde at tænke design og produkt på. En tilgang, som hjælper til at skabe transparente, sjove og interessante brugeroplevelser. 

D. 30. november inviterer IT-Branchen i samarbejde med UX Danmark og IT Universitet til en eftermiddag med Trine Falbe som sammen med KIm Andersen og Martin Michael Frederiksen har defineret, det de kalder ‘White hat UX’. Hvis man kender begreber som dark patterns og interesserer sig for hvordan vi som digitale virksomheder bør behandle vores brugere, vil man bestemt finde det interessant at høre Trine Falbes foredrag. Hvis White Hat UX er ukendt for jer, bør du bestemt komme forbi og lære om denne bevægelse inden for brugeroplevelsesdesign.

White Hat UX eventet handler at udbrede viden om at levere en forretningsmodel og et brugeroplevelse som ikke vildleder brugeren, eller forbrugeren om man vil.

IT-Branchens udvalg for den gode brugeroplevelse arbejder aktivt med at dele viden om den gode brugeroplevelse! Det er den ærlige, transperante og tilgængelige.

Se også vores gode råd til hvis du som virksomhed, vil implementere dataetiske overvejelser her.

Om White Hat UX 

Online har i årevis været stedet, hvor skumle typer og tjenester har haft frit spil til at snyde og bedrage efter forgodtbefindende.

Heldigvis er forbrugerne i stigende grad begyndt at gøre oprør. De vil ikke finde sig i at blive masseovervåget eller snydt. De vil have ærlige brugeroplevelser, og det er netop, hvad White Hat UX handler om.I dette foredrag vil Trine Falbe gennemgå White Hat UX tankegangen, krydret med gode og virkelig onde eksempler på den lyse og mørke side af UX.

Se mere på http://whitehatux.com/

Program

15.00 Velkommen

15.10 Forfatter og UX konsulent Trine Falbe om White Hat UX

15.55 Q&A med Trine Falbe

16.20 Afrunding

16.30 Tid til at netværke

17.00 Tak for i dag

Afholdes på IT-Universitetet i København, Rued Langgaards Vej 7, København

Det koster ikke noget at deltage. Tilmelding er påkrævet.

Tilmeld enten her nedenfor eller via UXDANMARK.dk