Du er hermed inviteret!

IT-Branchens årsmøde er samlingspunktet for alle IT-Branchens medlemmer og deltagelse er gratis. Vi inviterer til et par intense timers netværk, inspirerende oplæg og aktuelle debatter i de festlige omgivelser i den smukke Børssal.

Årsmøde 2019

Vil du vide mere og deltage i debatten om hvordan it-branchen har udviklet sig, og de muligheder og udfordringer vi som branche står overfor, så tilmeld dig IT-Branchens årsmøde og vær med.

IT-Branchen er en branche i vækst, og det skyldes bl.a. et mere teknologisk udviklet og digitaliseret samfund. I takt med dette kommer også nye efterspørgsler, og det giver muligheder for virksomhederne i branchen. Men selvom it-branchen er en branche i vækst, er det også en branche der står foran en udfordring, når det kommer til adgang til talent, kompetencer og iværksætteri.

Deltag i årsmødet og mød bl.a.

  • Iværksætter og investor samt formand for regeringens iværksætterpanel Tommy Andersen, som vil stille skarpt på barriererne for iværksættere og vækstvirksomheder – og give bud på løsningerne.
  • Erhvervsminister Rasmus Jarlov, som vil gøre status over regeringens digitale strategi og løfter – måske – sløret for, hvad der er på vej.
  • Dennis Poulsen, CEO for vækstkometen Valuer.ai, der netop har vundet prisen som ”Best Newcomer 2018” ved Nordic Startup Awards. Valuer.ai er en platform baseret på AI teknologi, der matcher innovative startups med etablerede virksomheder og investorer, så der bliver skabt det bedste grundlag for vækst og succes.
  • Stephen Alstrup, CEO for det innovative SupWiz, der for nyligt har modtaget Innovationsfondens Grand Solutions pris. SupWiz er en platform der fokuserer på at levere kundeservice og support via AI og machine learning, så du som virksomhed kan strømline og effektivisere dine processer.
  • Cecilie Waagner Falkenstrøm, AI kunstner og stifter af Artificial Mind, som vil sætte fokus på AI’s etiske og eksistentielle perspektiver. Cecilie arbejder med at inkorporere ”new media” i hendes værker, som har været udstillet i flere dele af verdenen.

Dagens debatter og præsentationer vil blive modereret af Esben Bjerre, som bl.a. er kendt fra Monte Carlo. Esben vil sørge for at bringe os gennem dagens tætpakkede program med god energi, og mon ikke også et godt grin?

Talk & Tapas

Efter dagens præsentationer og debatter byder vi på vin og tapas, så du har mulighed for at netværke med kollegaer og eventuelt mulige forretningspartnere.

Vi vil i takt med talk & tapas også afsløre vinderen af IT-prisen 2019. IT-prisen tildeles en person der på særlig fremragende vis har formået at sætte fokus på den danske IT-Branche.

Hvis du vil tage del i debatten, høre inspirerende præsentationer eller se hvem der render afsted med dette års IT-pris, så tilmeld dig IT-Branchens årsmøde her. Årsmødet er gratis, men hvis du ønsker at deltage i Talk & Tapas er der en deltagerbetaling på 250,-.