Digital hjælpepakke til virksomheder og myndigheder

På tværs af det danske samfund er både myndigheder og virksomheder i disse dage pressede. Derfor har vi i IT-Branchen udarbejdet en digital hjælpepakke i samarbejde med vores medlemmer.

Det er næppe nogen hemmelighed, at Danmark er under pres som følge af Coronakrisen.

Syge borgere skal behandles af et sundhedsvæsen, der skal driftes stabilt under særlige nye omstændigheder.

Virksomheder skal hastigt omstille sig til at mange ansatte arbejder hjemmefra og mange kunder skal betjenes pr. distance.

IT-Branchens mange leverandører har digital fagviden, løsninger og services, der kan hjælpe borgere, virksomheder, myndigheder m.fl. i den særlige situation.

Vi står klar som samlet branche til at hjælpe og støtte jer.

Nedenfor finder du en oversigt over løsninger og services, som vores leverandører har valgt at stille til rådighed på særlige vilkår for at støtte dig/jer igennem Coronakrisen.

Hvis du ønsker at gøre brug af nogle af de nedenstående hjælpepakker, skal du blot kontakte den respektive virksomhed via. kontaktoplysningerne i kolonnen “læs mere og kontakt” nedenfor.

Vi opdaterer listen løbende. Stort tak til alle, der allerede har bidraget.

Computerworld er også ved at lave en oversigt over alle de tech-virksomheder, der stiller hjælp og ekspertise til rådighed i forbindelse med coronakrisen. Den kan du se her.

Kontakt Charlotte Holm Billund på chbi@itb.dk, hvis du ligger inde med nogle løsninger, der kan hjælpe og bør fremgå af listen.