Brancheforeninger i dødskamp

Der blev ikke sparet på hverken knive, granater eller skudduellerne, da Dansk Industri, Dansk Erhverv og IT-Branchen mødtes til en række episke kampe i Counter-Strike.

Brancheforeninger i dødskamp

Brancheforeningerne havde til dagens kampe udkommanderet nogle helt særlige frag-teams, for én gang for alle at fastslå, hvem der var den førende brancheforening (når det drejede sig om Counter-Strike).

Og det gik ikke stille for sig.

DI-stralis, DE-stroyers1, DE-stroyers2 og IT-Banden smed fra starten fløjlshandskerne og der var ikke gået mange sekunder, før de første drab blev indrapporteret over voicechatten på netcafeen, som lagde rammerne til de episke kampe.

Men selvom kampene ofte bølgede frem og tilbage, var der dog til sidst kun én klar vinder, der efter tre sejre ud af tre mulige med rette kunne kalde sig Vinderen-af-Brancheforeningernes-Episke-Granatkast-og-Skarpskyder-Konkurrence-på-Datamater-Anno-2019.

”Vi må jo nok bøje os i støvet og sige tillykke til Dansk Industri for deres knebne 16-0, 16-1 og 16-1 sejre,” udtalte en tydeligt skuffet Rune Fick Hansen fra IT-Banden, der stadig var delvist blændet af kampens sidste flashbangs – sandsynligvis kastet af ham selv.

Tvivl om resultatet

På trods af det umiddelbare klare resultat, var der flere, der satte spørgsmålstegn ved resultatet.

Faktisk var der allerede inden kampstart rygter om matchfixing, da DI og IT-Branchen uden Dansk Erhvervs vidende var blevet enige om, hvilke maps der skulle kæmpes på.

Under kampen blev det også bemærket, at et af holdene benyttede sig af børnearbejdere for at booste deres aim og vinderchancer.

”Vi vil naturligvis kigge nærmere på fakta og omstændighederne omkring turneringen, og hvis vi efterfølgende selv synes, vi burde have vundet, kan det ikke udelukkes, at vi inddrager både præmie og håneret,” fortæller en nu tydeligt mere fattet og rolig Rune Fick Hansen.