Bliv en del af IT-Branchens mentorordning for kvinder

I november måned lyder startskuddet til fjerde runde af IT-Branchens mentorordning for kvinder i it-branchen. Mentorordningen er en unik mulighed for at styrke både dit netværk, din karriere og dine kompetencer.

Mentorordning

”IT-Branchen’s mentorforløb gav mig et fagligt og karrieremæssigt sundhedstjek! Det lærte mig at en mentor kan bidrage med indspark uanset hvor man befinder sig i sin karriere, om man kommer lige fra universitet eller sidder i direktionen,” siger Line Milthers fra Conscensia. 

Vi mangler stadig flere kvinder på toppen

Selvom diversitet for alvor er kommet på agendaen verden over, oplever den danske it-branche dog stadig en mangel på kvinder som påtager sig lederroller, og netop derfor er mentorordningen blevet etableret.

”Formålet med mentorordningen er netop at få flere kvinder til at påtage sig lederstillinger. Gennem mentorordningen giver vi kvinderne en unik mulighed for at styrke deres netværk og personlige kompetencer, og den vej igennem skabe grobund for fremtidens kvindelige ledere,” fortæller Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation i IT-Branchen.

Få en af branchens stærke personligheder som mentor

Mentorordningen er skabt i samarbejde med IT-Branchens styregruppe for kvindelige ledere, og består af en række stærke kvindelige personligheder fra branchen, som i den grad har massere erfaring at dele ud af.

Som deltager i mentorordningen vil du få tildelt en af kvinderne fra styregruppen som din mentor og sparringspartner.

”Mentorordningen har givet mig mulighed for at komme til næste niveau af modenhed i min karriere. Jeg har fået lov at sparre ærligt og åbent med min mentor om, hvordan jeg bedst muligt kunne udvikle mig i retningen af at få mere ansvar i mit daglige arbejde og i fremtiden,” fortæller Ditte Pedersen, Account Executive hos Microsoft.

Vil du have en mentor?

Vi har netop åbnet for tilmeldingen til denne runde af mentorordningen, og startskuddet lyder allerede den 28. november fra 15.00-18.30 på Børsen. Her vil du have mulighed for at møde dette års mentorer, samt høre oplæg fra tidligere mentees – og så er det også til dette event hvor matching-processen vil gå i gang.