Bliv digital rådgiver for SMV’ere

Nu kan du hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at digitalisere hele eller dele af deres forretning.

58% af danske virksomheder har ifølge Danmarks Statistik en lav eller meget lav digitaliseringsgrad, og her er det især de små og mellemstore virksomheder, der halter bagud.

Når man samtidig kan se, at digitaliserede virksomheder i gennemsnit har 22% højere arbejdsproduktivitet end de mindst digitale, giver det god mening, når regeringen søsætter SMV:Digital.

Et initiativ der netop skal få gang i digitaliseringen i de mindre danske virksomheder ved bl.a. at tilbyde dem hjælp til den digitale omstilling af virksomheden og til at styrke on-line salget via programmets e-handelscenter.

Virksomhederne kan bl.a. få økonomisk støtte til henholdsvis potentialeafklaring og implementering af digitale løsninger via SMV:Digital.

Du kan hjælpe som digital rådgiver

Langt de fleste virksomheder ved godt, at de bør gå i gang med en digitaliseringsproces af en eller anden art. De ved bare ikke, hvor de skal starte eller hvad de skal fokusere på.

Derfor har virksomhederne også brug for hjælp og rådgivning.

Er du rådgiver, konsulent e. lign. kan du nu ansøge om at komme på listen over godkendte rådgivere, der kan udføre afklaring og implementeringsopgaver for de virksomheder, der opnår tilskud fra SMV:Digital og Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion.

Som konsulent skal du dog være uvildig. Det betyder, at du hverken må sælge hardware, teknologi og/eller digitale løsninger eller på andre måder være forbundet med it-udbydere, for at kunne udføre rådgivningsopgaver i regi af SMV:Digital.

Du kan læse mere om kravene på SMV:Digitals hjemmeside og se, hvem der indtil videre er godtkendt som rådgivere hos dem.