Få hjælp til offshore outsourcing

Disse virksomheder kan hjælpe dig med at komme videre.

Rådgivere

MIO Management er et skandinavisk konsulenthus, der er specialiserede i at rådgive om globale partnerskaber. MIO management har udarbejdet dette temasite om Offshore Outsourcing i samarbejde med IT-Branchen.


Leverandører

Ciklum

Ciklum er en global softwareudviklings- og teknologipartner. Vi leverer softwareudvikling til Fortune 500, og lignende hurtigt voksende organisationer i hele verden.


Conscensia 

Etablerer og administrerer softwareudviklingsafdelinger i Ukraine. Overvejer du at outsource hele eller dele af din software udvikling? Så kontakt Conscensia, der er en dansk sourcing virksomhed, som finder dygtige og højtuddannede software folk til at udvikle for danske virksomheder.


CrossWorkers

Hjælper med at etablere udviklingsaddelinger i Egypten, har tung international erfaring og et tværkulturelt kendskab.


Inscale

Vi er en ejerledet dansk virksomhed, der etablerer succesfulde udviklingsteams, som passer til kundens virksomheds kultur.

INSCALE har ca. 500 medarbejdere fordelt på vores udviklingscentre i Portugal, Makedonien, Ukraine og Malaysia. 


Itera

Itera er et kommunikations- og teknologiselskab der leverer strategi og rådgivning, design, udvikling og test, drift og forvaltning.


Randstad Technologies

Randstad Technologies tilbyder professionel IT nearshoring i f.eks. Portugal, Spanien og Rumænien. Med fremtidssikrede løsninger, der sikrer stabilitet, skalerbarhed og agilitet, hjælper vi dig med at opfylde dit behov for IT kompetencer og hele tiden være på forkant.

Randstad er verdens største HR-udbyder, men vi er også et internationalt IT-konsulenthus med mere end 6000 IT-specialister i Europa.


Teamcubate

Teamcubate specialiserer sig i nearshoring til det vestlige balkan, særlig Serbien. Som logistikpartner hjælper Teamcubate med alt det praktiske i forhold til at drive en reelt inhouse IT-afdeling i Serbien. Fokus er på at skabe en høj grad af autonomi, hvor medarbejderne er helt integreret kulturelt i din virksomhed. Teamcubate er stiftet i 2017 og har i 2020 ca. 70 fuldtidsmedarbejdere og hertil et netværk af testede freelancere.


Tilbage til temaet: Offshore & outsourcing