Vinderen af IT-Branchens Mega Awesome Vinderpokal for Skydning-Og-Granatkast-På-Datamat er kåret

Der var fuldt hus, da IT-Branchens frygtede CSGO-hold havde udfordret tre medlemsvirksomheder til dødelig kamp på nogle af Københavns bedste spildatamater.

Nu skulle vinderen af ”IT-Branchens Mega Awesome Vinderpokal for Skydning-Og-Granatkast-På-Datamat” nemlig kåres for første gang.

TOPdesk, Knowledge Cube samt Peytz & Co var de tre første virksomheder, der meldte sig ind i kampen om den eftertragtede pokal. Og det gik ikke stille for sig.

Over 3-4 timer rullede de voldsomme kampe hen over skærmene, og der kunne skiftevis høres alt fra frustrerede skrig og hedenske eder til spontane hurraråb og begejstrede klapsalver på tværs af EDB-cafeens til dagen opstillede datamatborde.

Da røgen havde lagt sig og den sidste flashbang var kastet, var der dog kun én tydelig vinder tilbage. Og med tre sejre på stribe kunne holdet fra Peytz & Co tage pokalen og håneretten med hjem.

”Det er naturligvis en kæmpe skuffelse og en stor overraskelse at skulle af med pokalen. Men vi må også bare erkende, at de var bedre på dagen. Der er ikke andet at gøre end at samle stumperne op og komme i gang med træningen igen,” udtalte en tydeligt påvirket Viktor Flyckt Andersen fra IT-Branchens hold umiddelbart efter sidste kamp.

Selvsamme Viktor (der også agerede dommer under arrangementet) har efterfølgende stillet spørgsmål ved validiteten af det Excel-ark, der skulle holde øje med stillingen.

Om protesten vandt genhør nogen steder, er uvist.

IT-Branchen er dog allerede ved at arrangere næste showdown med nye medlemsvirksomheder, så sig til, hvis I også vil udfordres i CSGO.

Tillykke til Peytz & Co!