Vi sætter fokus på digital friktion

I dag slår IT-Branchen dørene op for det årlige og igen udsolgte lederdøgn, denne gang under titlen “Digital Friktion”.

Digitaliseringen bliver ofte udnævnt til at være den store frelser for snart sagt alle udfordringer. Og vi tror faktisk på, at det langt hen ad vejen er rigtigt.

Men både vores kunder og vi som it-leverandører oplever også, at digitaliseringen kan skabe friktion.

Men hvad er det, der går galt, og hvad kan vi lære af disse ting?

En dag med netværk og vidensdeling

Vi vil på årets lederdøgn sætte fokus på både digitaliseringens succeser, faldgruber og besværligheder med det formål, at vi alle bliver inspireret og klogere.

Vi vil se på friktionen mellem danske kunder og leverandører. Meget går godt, og flotte resultater skabes. Men der er også eksempler på friktion og uindfriede potentialer.

Skat, Coop og SKAT vil hjælpe med et ærligt syn på sagen, og chefredaktør fra Computerworld, Lars Jacobsen, vil sørge for en åben og direkte dialog mellem sal og kunder.

Vi vil se på friktionen mellem de nye danske innovative løsninger, og de omgivelser, som i form af rammebetingelser mv., til tider slet ikke rummer den nye verden, og hvor friktionen kan blive så stor, at de nye løsninger ikke kan blomstre i Danmark.

Vi vil også tage en tur ud i Europa, hvor vi oplever resultater men bestemt også friktion i en større skala. AI, som skyder frem i hele verden. 86% af al investering er udenfor EU – hvad er det for en friktion vi oplever, hvad sker der, hvorfor, og hvad kan vi gøre?

Endelig vil vi tage det helt store spring ud i verden og se, hvordan projekter med dansk islæt i bogstaveligste forstand ændrer hele samfundsmodeller og skaber en bedre verden for millioner af mennesker.

Men vi vil også her se, hvordan friktionen mellem det nye og de gamle magthavere til tider er så stærk, så projekterne forsinkes i årevis

Kom du ikke med i år?

Lederdøgnet er igen i år udsolgt. Nåede du ikke at tilmelde dig lederdøgnet 2019, kan du heldigvis allerede nu tilmelde dig lederdøgnet 2020, så du er sikret en plads.

Der vil også løbende blive publiceret videoer og artikler på itb.dk fra de forskellige talere og eksperter fra lederdøgnet, så du kan få et indblik i, hvad der blev talt om.