Sidste chance for at blive IT-Pirat på Folkemødet

De sidste pladser på IT-Paratskibet til sommerens Folkemøde er ved at være væk. Så du skal skynde dig, hvis din virksomhed skal sikre sig en debattid på det ikoniske skib.

Få en plads på IT-Paratskibet til folkemødet 2020

Det stolte IT-Paratskib stævner atter ud for at vende snuden mod Folkemødet på Bornholm 11.-14. juni. Og igen i år er der rift om debatpladserne.

Skal du med?

Sidste år skabte vores fantastiske medlemmer rammen om et tætpakket program af livlige og velbesøgte debatter, og der blev diskuteret alt fra digitale detektiver og dataetik, til kunstig intelligens og hvordan vi undgår et digitalt A- og B-hold.

”Vi har været med i alle årene, og skibet er blevet et af de sikre pejlemærker på Folkemødet, som rigtigt mange lige skal forbi. Derfor er også stor interesse for at få en plads ombord. Så det er snart sidste chance, hvis man som it-virksomhed gerne vil være aktiv på Folkemødet,” udtaler Mette Lundberg, direktør for politik & kommunikation i IT-Branchen.

Som medlem har du mulighed for at komme med ombord som arrangør af debatter på skibet i 2020. Du skal bare skrive til Mette Lundberg og hør nærmere. Men skynd dig. Landgangsbroen er allerede godt fyldt.

Se billeder og videoer fra debatterne ved Folkemødet 2019.

Folkemødet på Bornholm er et sandt tilløbsstykke, der vokser i størrelse år for år. I 2019 var der således 114.000 mennesker, der besøgte Folkemødet.