Se billederne fra lederdøgnet 2019

IT-Branchen ser tilbage på et fantastisk lederdøgn, og vi takker alle, der har været med til at fylde døgnet med gode oplevelser og inspirerende oplæg.

Se billederne fra lederdøgnet 2019

Igen i år var der på det totalt udsolgte lederdøgn masser af gode netværksmuligheder, interessante talere og naturligvis også vores årlige Danicaløb.

Årets tema var Digital Friktion, og allerede fra morgenstunden blev der gennem veloplagte oplæg fra COOP, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (SKAT) samt Bang & Olufsen sat fokus på den friktion, der kan opstå mellem kunde og it-leverandør.

Men også de åbenhjertige friktionshistorier fra iværksættere og start-ups fra både Danmark og udland gav anledning til refleksion og diskussion blandt deltagerne.

Dette var bare nogle af de mange spændende indslag man i år kunne opleve, og de mange sjove billeder, det har givet, viser bare en lille del af alle de gode øjeblikke fra årets lederdøgn.

IT-Branchen sender en særlig tak til alle vores medlemmer – nye som gamle og store som små, der var med til at give en fantastisk stemning, både under oplæggene, Danicaløbet og ikke mindst under middagen om aftenen.

Kom du ikke med i år?

Lederdøgnet er igen i år udsolgt. Nåede du ikke at tilmelde dig lederdøgnet 2019, kan du heldigvis allerede nu tilmelde dig lederdøgnet 2020, så du er sikret en plads.

Der vil også løbende blive publiceret videoer og artikler på itb.dk fra de forskellige talere og eksperter fra lederdøgnet, så du kan få et indblik i, hvad der blev talt om.