Se billederne fra IT-Branchens Nytårskur 2018

Den smukke børssal var fyldt godt op med over 250 forventningsfulde gæster, da IT-Branchens nytårskur løb af stablen.

Formand for IT-Branchen, Kim Nielsen, bød velkommen fra scenen og indledte nytårskuren med en tale, hvori han kom ind på højdepunkter for, hvad det nye år byder på. Ligeledes kunne han stolt berette om et utroligt begivenhedsrigt 2017 – for en branche i solid vækst.

”Vi har i år fejret foreningens 100-års jubilæum. Vi er gået fra skrivemaskiner i år 1917, EDB i 1960’erne til AI, Robotics og New Tech i 2017. Det fejrede vi med bobler, kage og et leve, udråbt af en robot, naturligvis. I forbindelse med jubilæet rundede vi for første gang nogensinde 500 medlemsvirksomheder. Og jeg er stolt af at kunne sige, at væksten er fortsat, så vi her ved udgangen af året har kunnet byde velkommen til medlem nr. 600.” 

En brancheforening for alle der trækker i fællesskab

Kim Nielsen lovede også, at IT-Branchen fortsat vil være en brancheforening for alle, på trods af både størrelse og geografi, og han opfordrede til et styrket sammenhold.

”Sammen står vi stærkere end nogensinde før, og væksten i branchen er godt fordelt i hele landet. Vi er Danmarks brancheforening, og vi vil arbejde for at være landsdækkende og møde vores medlemmer, der hvor de er. Derfor vil vi forsætte vores gode regionale satsning på Fyn, hvorfra vi vil bevæge os videre vestover i samarbejde med de regionale kræfter.”

Ligeledes lovede han, at IT-Branchen fortsat vil være brancheforeningen for de mange, hvor man trækker i fællesskab.

”Vi vil fastholde, at vi er en brancheforeningen, hvor store og små møder hinanden i øjenhøjde. Alle segmenter er vigtige, og vi vil fortsat bestræbe os på, at vores medlemmers sammensætning afspejler markedet. Også de nye startups skal finde udbytte i fællesskabet.”

I IT-Branchen glæder vi os over det rekordstore fremmøde til nytårskuren. Vi sender alle de fremmødte gæster en stor tak og ønsker alle et rigtig godt 2018.

Her kan du se alle de gode billeder fra aftenen: