Se billeder og debatter fra Folkemødet

113.000 mennesker besøgte Folkemødet i år, og branchen var vanen tro at finde på IT-Paratskibet, hvor både gæster og medlemmer gik planken ud.

Der var som altid masser af livlige diskussioner og klare holdninger i de mange debatter, der blev afholdt på IT-Paratskibet til dette års Folkemøde. Og det kunne mærkes på fremmødet.

”Vi har aldrig været så mange medlemmer eller afholdt så mange events som i år, så det var dejligt at se, at folk strømmede til for at lytte og deltage i de mange gode debatter på skibet. Det tror jeg både vores medlemmer, paneldeltagerne og tilhørerne fik meget ud af,” udtaler Birgitte Hass, adm. direktør i IT-Branchen.

Ofte var skibet så fuldt, at folk måtte stå inde på kajen for at kunne følge med, når de forskellige paneldeltagere mødtes til verbale sværdslag om alt fra manglen på kvinder i it og nye ledelsesprincipper til snak om whitehat hackere og gribende beretninger fra sexkrænkede piger på nettet.

“Vi havde et bredt spektrum af emner og paneldeltagere på skibet, og jeg tror, det har appelleret til rigtigt mange mennesker. Samtidig er vores IT-Paratskib på mange måder blevet et vartegn på Folkemødet, og noget som man da lige skal et smut forbi, når man går rundt mellem de forskellige scener,” fortæller Birgitte Hass.

Gå ikke glip af de verbale søslag

Selvom du måske ikke nåede at overvære debatterne på IT-Paratskibet, har du heldigvis stadig mulighed for at se dem.

For vi har naturligvis lavet vores egne små piratfilm af hver debat, så du kan se dem i ro og mag derhjemme – Re-Live.

Vi lover, at det er helt og aldeles lovligt at se vores piratfilm.

Her kan du se eller gense de mange debatter (husk piratdragten og papegøjen på skulderen for den bedste oplevelse).