Få en plads på IT-Paratskibet til folkemødet 2020

Skal du med til folkemødet i 2020? Så har du som medlem af IT-Branchen en oplagt mulighed for at komme med ombord som arrangør på vores efterhånden legendariske IT-Paratskib.

Få en plads på IT-Paratskibet til folkemødet 2020

Folkemødet på Bornholm er et sandt tilløbsstykke, der vokser i størrelse år for år. I 2019 var der således 114.000 mennesker, der besøgte folkemødet.

Det er blevet en markant begivenhed i den politiske bevidsthed, og det kan du nu blive en del af i det nye år.

IT-Branchen har været med alle årene og vil også i 2020 deltage på vores flotte IT-Paratskib, som fungerer som fælles samlingspunkt for debatter om digitaliseringens potentiale og udfordringer

Skal du med?

Sidste år dannede IT-Paratskibet rammen om et tætpakket program af livlige og velbesøgte debatter om alt lige fra digitale detektiver, god ledelse og dataetik til om kunstig intelligens skal redde Danmark, om robotter drømmer eller hvordan vi undgår et digitalt A- og B-hold.

”Det var dejligt at se, at folk strømmede til for at lytte og deltage i de mange gode debatter på skibet. Samtidig er vores IT-Paratskib på mange måder blevet et vartegn på Folkemødet, og noget som man da lige skal et smut forbi, når man går rundt mellem de forskellige scener,” udtaler Mette Lundberg, direktør for politik & kommunikation i IT-Branchen.

Som medlem har du mulighed for at komme med ombord som arrangør af debatter på skibet i 2020. Du skal bare skrive til Mette Lundberg og hør nærmere. Husk at vi hurtigt får udsolgt i forhold til pladser på skibet.

Se billeder og videoer fra debatterne ved Folkemødet 2019 her.