Lederdøgn 2018: AI i Praksis

Du kan se frem til et døgn med højt tempo, inspirerende og faglig udveksling med kolleger fra branchen og rigtig gode muligheder for at skabe forretning og nye relationer – ikke mindst under den årlige middag, der afholdes slut på aftenen.

Deltag i IT-Branchens lederdøgn torsdag den 13. september 2018, hvor vi i år sætter fokus på AI i Praksis.

AI i Danmark 

Hvem bruger AI, hvordan gør de det, og hvad får de ud af det? Vi har samlet et bredt udsnit af Danmarks førende virksomheder inden for praktisk brug af AI-løsninger.

Se programmet og tilmeld dig i dag

Velkomst og AI i praksis 

Der er rigtig mange forståelser af AI, derfor starter vi dagen med en klar definition af, hvordan vi vil anvende begrebet “AI” og hvordan vi ser på dens anvendelser i praksis resten af konferencen.

Mød blandt andre

  • Peter Schleidt, bankdirektør med ansvar for udvikling af Jyske Banks digitalisering,
  • Søren Ahrensberg, Centerchef for Koncernservice i Københavns Kommune
  • Kristian Petersen, Head of Customer Operations at TV 2 DANMARK.

Branche og Kunder udstikker innovativ AI-kurs for Danmark 
Under IDCs kyndige ledelse vil vi gennemføre en innovationsworkshop, hvor kunder og leverandører i samarbejde vil anvise veje til at bringe Danmark i teknologisk front.

AI i det globale perspektiv
Vi tager sammen med journalist og forfatter Christina Boutrup en tur til Kina, der har sat sig et mål om at være verdens førende inden for AI i 2030. Det er meget sandsynligt, at Kina når sit mål, for der er hverken etiske eller lovgivningsmæssige barrierer, som begrænser kinesiske virksomheders brug af AI. Vi får indblik i de nyeste trends og reflekterer over, hvordan vi skal håndtere den teknologiske revolution i Kina.


For at deltage i Lederdøgnet, skal du være medlem af IT-Branchen. Det koster 4.995,- ekskl. moms at deltage. Prisen inkluderer heldagskonference, middag torsdag aften, overnatning og morgenmad fredag.