Workshop om agil tilbudsskrivning

Deltag i denne workshop hvor vi vil dykke ned i den agile værktøjskasse – og afprøve skrivemetoder og projektlederværktøjer som kan være med til at forny dit skriftlige udtryk for din virksomhed og dine services. 

Mand med ryggen til kigger på en blå opslagstavle fyldt med gule post-it-notes

Dato & tidspunkt

Lokation

Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Kategori

Hvordan retænker man sit tilbud og sin løsningsbeskrivelse på en effektiv måde? Svaret kunne være: Ved en mere agil tilgang til sin skriveproces.

På denne workshop vil vi dykke ned i den agile værktøjskasse – og afprøve skrivemetoder og projektlederværktøjer som kan være med til at forny dit skriftlige udtryk for din virksomhed og dine services. 

Vi kommer bl.a. omkring:

  • Metoder, tips og tricks til bedre tekster og tilbud
  • Konkrete værktøjer målrettet iterative skriveprocesser
  • Måder for opdyrkning af et sundt og dynamisk skrivemiljø 

Oplægsholdere er Jacob Fabricius og Jimmy Holst Rydahl. De kommer fra virksomheden FORTEM og tager dagligt ansvar for virksomheders tilbudsproces i forbindelse med offentlige udbud og licitationer. De har begge stor erfaring med IT-udbud og har blandt andet været med til at vinde kontrakter hos SKI, Vejdirektoratet, SKAT m.fl.  

Onsdag den 8. juni 2022, kl. 09.00 – 12.00
Afholdes på Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Workshoppen er kun for medlemmer af IT-Branchen.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Der er udsolgt. Skriv til itb@itb.dk for at komme på venteliste.

Oplægsholder er Jacob Fabricius. Jacob er konsulent hos FORTEM og tager dagligt ansvar for virksomheders tilbudsproces i forbindelse med offentlige udbud og licitationer. Jacob har stor erfaring med IT-udbud og har blandt andet været med til at vinde kontrakter hos SKI, Vejdirektoratet, SKAT m.fl.