Velkommen på forsiden – på den gode måde!

Har du historier, der egner sig til at komme i medierne, men er i tvivl om, hvad du skal gøre?

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Vil du gerne undgå at sende dine historier ud i intetheden, spilde tiden på ligeglade journalister, men til gengæld have hjælp til at lave den helt skarpe pr-historie?

Så skal du deltag i IT-Branchens webinar ”Velkommen på forsiden – På den gode måde”.

Her får du en unik indsigt i, hvordan pressen arbejder, hvordan de udvælger historierne til morgendagens forside, og ikke mindst hvordan du selv kommer i medierne.

Du vil få gode råd til den proaktive pressehåndtering, ligesom der vil blive åbnet op for journalisternes værktøjskasse, så du bliver mere effektiv, når du er i kontakt med journalisterne. 

Det får du med hjem:

  • Hvad der skal til for at komme på forsiden
  • Indsigt i journalistens hverdag og værktøjskasse
  • Mulighed for at arbejde med din egen pr-historie, som du kan gå til medierne med

Tirsdag den 30. juni 2020, kl. 09.00 – 10.30
Afholdes som webinar


Dine undervisere
Rune Fick Hansen, kommunikationschef i IT-Branchen, har arbejdet med journalister og især erhvervs- og techmedier siden 1998. I sin tid hos bl.a. TietoEnator, Telia, TDC og Danske Bank har han været med til at håndtere alt fra de store opkøb og ubehagelige shitstorms til de små lokalhistorier og skarpe produktlanceringer.

Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld siden 2013, og en af techmediernes grand old men. På Computerworld modtager de ofte over 100 pressemeddelelser om dagen, og han kan råt for usødet fortælle, hvad der skal til, for at man kommer igennem nåleøjet på redaktionen.